OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> My C1000 Keeps Going Into Caps Mode
dougeeebear
post Aug 21 2006, 02:36 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



All of a sudden, for no apparant reason, when I go to type something (it doesn't matter where, or what editor), My Z will be in CAPS mode.
If I hit FN + Tab it will go out of caps mode, but then the "C" is visible next to the clock.
It is just backwards from what it should be.
The only I can get it back to normal operation is to reboot.

I don't do anything out of the ordinary, or try to run any funky programs.
And I didn't edit any config files that would give me this behavior.

Also, I'm not able to reproduce this at will, it just happens intermittently.

Does anyone have an idea what might cause this, and what I can do to correct it?

Thanks,
Doug
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cresho
post Aug 21 2006, 03:59 PM
Post #2





Group: Moderators
Posts: 1,619
Joined: 29-October 03
From: Los Angeles
Member No.: 809



try playing with Fn+shift+tab
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Aug 21 2006, 04:03 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



QUOTE(Cresho @ Aug 21 2006, 06:59 PM)
try playing with Fn+shift+tab
*
I'll try it next time and see what happens.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th November 2014 - 06:49 PM