OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pma400 Sdk And Qtopia 1.7 Sdk Compiling Error
hp1109
post Mar 8 2006, 04:33 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 8-March 06
Member No.: 9,320



I'm tring to build a console app on pma400, and i simply included "audiodevice.h". The following error occured.

arm-linux-g++ -c -pipe -DQWS -fno-exceptions -fno-rtti -Wall -W -O2 -DNO_DEBUG -I/opt/Qtopia/arm/include -o ArchosAudio.o ArchosAudio.cpp
arm-linux-g++ -o ArchosAudio ArchosAudio.o -L/opt/PMA400/lib -larchos -lcsl -laimaging -L/opt/Qtopia/arm/lib -lqtopia -lqte -lqpe -ljpeg -luuid

/opt/PMA400/lib/libarchos.so: undefined reference to `QExclusiveLock::unlock(QExclusiveLock::Type)'
/opt/PMA400/lib/libarchos.so: undefined reference to `QWSDisplay::fblock'
/opt/PMA400/lib/libarchos.so: undefined reference to 'QExclusiveLock::lock(QExclusiveLock::Type)'

anyone has any idea how this happened. plz help sad.gif

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
birdman
post Jun 10 2006, 12:18 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 22
Joined: 7-June 06
Member No.: 10,100



I cant help you right now but if you view my post "archos pma 430" and answer my questions Then i'll be able to help you once i get mine, thanks, any advice will be apreciated smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lpotter
post Jun 11 2006, 12:00 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 451
Joined: 27-November 03
From: Brisbane, Australia
Member No.: 1,001



you might want to try pulling the libqte and libqpe and friends off the Archos, and putting them in /opt/Qtopia/arm/lib, replacing the ones that are there.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2014 - 03:25 AM