OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Samba Problem, Network Card Busy after connecting w/XP
V-Man
post Jun 30 2004, 11:51 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 138
Joined: 30-May 03
From: Edmond, OK
Member No.: 21



I have a minor problem. I have my 5500 (ROM 3.10) set up for wireless sync with WinXP. Everything works well except when I connect to the Z over a WiFi network connection. After I am done with the Z, I cannot shutdown the network card without logging off of the XP computer. I think that XP is sending somesort of "keep alive" through the WiFi card. I have to either log off or shut down the Windows computer. After shutting it down, I can shutdown the network connection and then eject the network card from the Z. I have not gotten around to trying my Z with my home network (Linux and Win98/XP computers) to see if the problem is just windows or also happens with linux also.

Has anyone else ever had a similiar problem? If so, how did you fix it?
Does anyone have any ideas what is actually happening?

As I said earlier, this is more of an annoyance rather than a major problem. I would just like my Z to work "perfectly". I can post the changes I made to the system files in order to get WiFi syncing working if needed.

Thanks
V-Man
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st July 2015 - 07:17 AM