OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> network globe and hostap
cowcow
post Jun 21 2004, 04:15 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 61
Joined: 10-May 04
Member No.: 3,222



I've installed hostap drivers, (previously was on the wlan-ng), now after rebooting, the network globe( with GUI shortcuts to the various WIFI connections) is no longer there.
Clicking on the "Network" app, it shows that there is no current service.

Is there any files in /etc/pcmcia/* that i need to create to re-enable this?

ROM> SHARP original
MODEL> C860

if i switch back to wlan-ng (by moving /etc/pcmcia/.wlan-ng.conf to /etc/pcmcia/wlan-ng.conf and restarting pcmcia) the network globe is back!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Omicron
post Jun 21 2004, 04:55 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 608
Joined: 14-April 04
Member No.: 2,853



Ussual cause is no network defined on Z. Check network and re-add if lost.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cowcow
post Jun 21 2004, 07:29 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 61
Joined: 10-May 04
Member No.: 3,222



sorry, i do not get what you mean.. how to i re-add network? if i go to the network applet, i can still see the previously defined wireless connections, but the are not available for connection (the "connect" button is disabled) and the globe is not there too
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maslovsky
post Jun 22 2004, 05:55 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 1,426
Joined: 22-October 03
Member No.: 89



You may need to add information about your card (cardctl ident) into /etc/hostap_cs.conf, then restart pcmcia (/etc/rc.dinit.d/pcmcia restart)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 01:20 PM