OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Fullscreen Quake On The 3000?
sriley
post Apr 15 2005, 05:52 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 155
Joined: 27-August 03
Member No.: 388



Does anyone have Quake running fullscreen on the 3000? I installed qpe-quake 1.5.0-2 and qpe-quake-data 1.5.0-1 and it runs in the upper left corner of an otherwise blank window, too small to be played. 320x240 would be playable, even better if it stretched to the full screen like Doom does.

I searched the forums but didn't find any useful info other than some command line options that didn't visibly change anything. Any ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
russell
post Apr 16 2005, 12:24 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 32
Joined: 1-March 05
From: London, England
Member No.: 6,551



You should have a file /home/QtPalmtop/bin/quake_script, if you edit the line in quake_script which looks like:

quake -nosound -width 150 -height 135 -basedir /opt/QtPalmtop/quake/data

to

quake -width 640 -height 400 -basedir /opt/QtPalmtop/quake/data

it will then execute full screen, it should be noted though that it may run slower.

Russell blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fastscirocco
post Apr 16 2005, 03:26 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 149
Joined: 17-January 05
Member No.: 6,254



QUOTE(russell @ Apr 16 2005, 03:24 AM)
You should have a file /home/QtPalmtop/bin/quake_script, if you edit the line in quake_script which looks like:

quake -nosound -width 150 -height 135 -basedir /opt/QtPalmtop/quake/data

to

quake -width 640 -height 400 -basedir /opt/QtPalmtop/quake/data

it will then execute full screen, it should be noted though that it may run slower.

Russell  blink.gif
*


Anybody know where I can download the Quake files?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sriley
post Apr 16 2005, 08:09 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 155
Joined: 27-August 03
Member No.: 388



Fastscirocco: I googled "quake ipk zaurus".

Russell: I'll try that, thanks! Any idea how to run it at 320x240 and stretch it to fullscreen?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fastscirocco
post Apr 17 2005, 04:07 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 149
Joined: 17-January 05
Member No.: 6,254



Found all the files, finished the install, changed the script and have it running in full screen.

damn it's slow, unplayable slow. :-(

oh well
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sriley
post Apr 17 2005, 05:29 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 155
Joined: 27-August 03
Member No.: 388



Right. The trick would be to have it actually running a lower res, stretched to fullscreen display, like Doom. That might make it playable.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 03:23 PM