OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Angstrom 2008.1 On Sl-c760 Is Dead After 30 Seconds
BerndS
post Jan 26 2009, 11:58 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 66
Joined: 26-September 04
Member No.: 4,770



Hi,

did anybody manage to get the Angstrom 2008.1 image running on a SL-C760?

I tried mostly all 2008.1 images from this page:

http://www.angstrom-distribution.org/unsta...autobuild/c7x0/

and no one worked. The problem is always:

The SL-C760 boots the new image and is usable for about 15 to 30 seconds (e.g. I can connect via IP and open applications on the Zaurus) . Then the Zaurus hangs - it ignores all keys and the stylus and does not answer to IP connections anymore.

I get this behaviour for all images (console/gpe/opie).

I also created a new image from the repository using bitbake. This image also hangs.

The 2007.12-r19 image of Angstrom works fine on the SL-C760.

Any hints where to look for the error?

regards

Bernd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
utx
post Jan 27 2009, 03:54 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 135
Joined: 27-June 05
From: Prague, Czech Republic, Europe
Member No.: 7,468



QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 09:58 AM) *
The SL-C760 boots the new image and is usable for about 15 to 30 seconds


Try to kill ipaq-sleep. Maybe you will nedd to kill tskeys as well.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BerndS
post Jan 27 2009, 04:01 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 66
Joined: 26-September 04
Member No.: 4,770



QUOTE(utx @ Jan 27 2009, 12:54 PM) *
QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 09:58 AM) *
The SL-C760 boots the new image and is usable for about 15 to 30 seconds


Try to kill ipaq-sleep. Maybe you will nedd to kill tskeys as well.


That would be difficult in the short time the Zaurus is usable ..

Can I build an image without these packages?

regards

Bernd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
utx
post Jan 27 2009, 04:36 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 135
Joined: 27-June 05
From: Prague, Czech Republic, Europe
Member No.: 7,468



QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 02:01 PM) *
QUOTE(utx @ Jan 27 2009, 12:54 PM) *
QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 09:58 AM) *
The SL-C760 boots the new image and is usable for about 15 to 30 seconds


Try to kill ipaq-sleep. Maybe you will nedd to kill tskeys as well.
That would be difficult in the short time the Zaurus is usable ..

Can I build an image without these packages?


I guess that yes, but I never tried it. ipaq-sleep work incorrectly in console and suspends Zaurus even if you are working on it. If your problems are caused by ipaq-sleep, your machine goes to sleep (and it may fail). On my machine (SL-C3200) the period is sufficient to login in console and kill it. tskeys "only" eats CPU time.

You can also start emergency system and delete them.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BerndS
post Jan 27 2009, 04:55 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 66
Joined: 26-September 04
Member No.: 4,770



QUOTE(utx @ Jan 27 2009, 01:36 PM) *
I guess that yes, but I never tried it. ipaq-sleep work incorrectly in console and suspends Zaurus even if you are working on it.


So this is a known problem and will be solved in the future? If yes, I stay with Angstrom 2007.12 and wait until the error is fixed (if I only get bitbake working for 2007.12 ...).


QUOTE
You can also start emergency system and delete them.


I'll try that

BTW: What are the side-effects of disabling ipaq-sleep? Only automatic suspend won't work (but manual suspend still works)?


regards

Bernd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
utx
post Jan 27 2009, 06:26 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 135
Joined: 27-June 05
From: Prague, Czech Republic, Europe
Member No.: 7,468



QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 02:55 PM) *
BTW: What are the side-effects of disabling ipaq-sleep? Only automatic suspend won't work (but manual suspend still works)?


Automatic suspend will not work. (ipaq-sleep bases it on X activity, if you are working in console, it goes to sleep during work)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BerndS
post Jan 27 2009, 08:02 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 66
Joined: 26-September 04
Member No.: 4,770



QUOTE(utx @ Jan 27 2009, 03:26 PM) *
QUOTE(BerndS @ Jan 27 2009, 02:55 PM) *
BTW: What are the side-effects of disabling ipaq-sleep? Only automatic suspend won't work (but manual suspend still works)?


Automatic suspend will not work. (ipaq-sleep bases it on X activity, if you are working in console, it goes to sleep during work)


Just checked my self-created image .. there is no ipaq-sleep in the image
(this is Angstrom with OPIE)

regards

Bernd
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 03:22 AM