OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> 1.1.0beta2 For Cxxxx, Anyone tried already ?
Jon_J
post Mar 29 2006, 09:22 AM
Post #61





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



Take a look at this thread. I know it's for the C3200 and other Cxxxx models.
Maybe it'll work on a C760
http://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=18523&st=0
"2gb And Up Sd Cards Supported, on the c3200"

He just posted a ipk, but retracted it. Is doing more testing.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tahoe1579
post Mar 29 2006, 11:41 AM
Post #62





Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-March 06
From: Michigan
Member No.: 9,471



I tried it with no luck. Same thing as before. I can see the info but there is no device to mount it with. I tried my freinds 1GB card over lunch and it was able to mount it. So maybe
I'm just stuck using a 1GB card, but I thought that the new pdaXrom mmc driver was
supposed to allow use of 2GB cards.

I read in the other thread that you (Jon_J) are getting a 2GB card tomorrow. Let me know
how that works for you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Mar 31 2006, 09:45 AM
Post #63





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



QUOTE(tahoe1579 @ Mar 29 2006, 01:41 PM)
I read in the other thread that you (Jon_J) are getting a 2GB card tomorrow. Let me know
how that works for you.
*

I got my 2gb card today, had to order it. Local Staples was out of them.
It's a Sandisk Ultra II 2GB SD card. It works as shown in this thread:
http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...76&#entry121276

Jon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Drake01
post Apr 14 2006, 06:47 AM
Post #64





Group: Members
Posts: 226
Joined: 29-March 06
Member No.: 9,483



QUOTE(scheck.r @ Mar 5 2006, 02:16 PM)
1.1.0beta2

Unstable version for beta testers

For Zaurus SL-C1000/C3100
New mmc/sd driver need testers.
Installation files: kathrin-1.1.0beta2-akita.zip
Feed: http://mail.pdaxrom.org/1.1.0beta2/Zaurus-C1000-C3100/feed/
More applications you can install from Zaurus SL-C7x0 feed.
.
.
.
Changelog SL-C1000/C3100
kernel updated with cacko patches
cpuoverclock - 104,208,312 MHz added
new MMC/SD driver
spacer
content 
lastupdate spacer
*

I have a question... I'm new to the Zaurus, so I'm still learning. smile.gif It sounds like the new SD driver is supposed to be included in the ROM package. My 2GB card is not recognized, so I'd like to know if I mis-read something and I need to install the SD driver separately.

I flashed my SL-C1000 with beta2. I just got my Ultra 2GB SD card yesterday, but it isn't recognized and if I try to manually mount it, the process seems to get stuck. I can't even kill the process, so I end up resetting.

Does this sound like an issue with the driver? Or does beta2 not have the new driver included in the package? Or is this an issue with the card? Card mounts fine on desktop, and I've tried reformatting it to ext2, but still no dice.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DaemonsGR
post Apr 14 2006, 07:29 AM
Post #65





Group: Members
Posts: 237
Joined: 28-December 05
Member No.: 8,801



In beta2 the driver is buggy! Use beta3!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Drake01
post Apr 14 2006, 09:09 AM
Post #66





Group: Members
Posts: 226
Joined: 29-March 06
Member No.: 9,483



QUOTE(DaemonsGR @ Apr 14 2006, 10:29 AM)
In beta2 the driver is buggy! Use beta3!
*

Hmmm... I tried beta3, but I switched back to beta2 just before my SD card arrived in the mail. It seemed like beta3 was draining my battery, and I thought I'd switch back until I could confirm if this was just my imagination or if there some bug in beta3.

Has anyone else noticed significantly reduced battery life with beta3?

IIRC, my battery had been at / near 100% the previous night. I was trying to get my WiFi card to work and something I changed was causing problems, so I decided to reboot. I was going to bed and didn't feel like waiting for the full reboot so that I could suspend, so I issued shutdown -h now and put the Z on the nightstand. Didn't have a chance to use it the next day until I got home from work, but at that point the battery was so dead that I needed to swap it out in order to start up the Z.

Since I had just switched to beta3, I wasn't sure if it was the ROM causing the problem and I decided to play it safe and revert to beta2 for the moment.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dima202
post May 16 2006, 09:21 PM
Post #67





Group: Members
Posts: 68
Joined: 6-November 05
Member No.: 8,479



QUOTE(scheck.r @ Mar 6 2006, 03:09 PM)
QUOTE(jerrybme @ Mar 7 2006, 12:58 AM)
OK, I found that simply copying the orinoco modules from Chris Bryden fixes the problem.

Simply
CODE
# cd /
# tar xzvf /location-of-file/orinoco-modules.tar.gz

Then pop in your card and away you go.

To get the card to go into monitor mode for kismet, you'll need to
CODE
# iwconfig eth0 mode monitor


Cheers,
Jerry
*

You are my saviour

Thnak you so much

I confirm that it's faster to resume now, no more redrawings twice like I had with beta1 especially using ROX-desktop.

Thanks Pdax Team
*


Thank You Jerry and snapback (for referral) I finally got it working! Saved me hours of agony!:)smile.gifsmile.gif laugh.gif
My symbol wifi card works!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jerrybme
post May 17 2006, 05:18 PM
Post #68





Group: Members
Posts: 639
Joined: 4-September 03
From: Chicago
Member No.: 401



QUOTE(Dima202 @ May 16 2006, 11:21 PM)
Thank You Jerry and snapback (for referral) I finally got it working! Saved me hours of agony!:)smile.gifsmile.gif laugh.gif
My symbol wifi card works!!!!
*


Just note, if you try Beta 4 you'll find that you'll need to add the firmware to get the Symbol card to work. Beta4 is only for the adventurous at this point, FYI if you're the adventurous type.

http://www.oesf.org/forums/index.php?showt...ndpost&p=127294

Cheers,
Jerry
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ArchiMark
post Jan 22 2014, 11:25 AM
Post #69





Group: Members
Posts: 1,015
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



QUOTE(jerrybme @ Mar 6 2006, 02:58 PM) *
OK, I found that simply copying the orinoco modules from Chris Bryden fixes the problem.

Simply
CODE
# cd /
# tar xzvf /location-of-file/orinoco-modules.tar.gz

Then pop in your card and away you go.

To get the card to go into monitor mode for kismet, you'll need to
CODE
# iwconfig eth0 mode monitor


Cheers,
Jerry


Hi all,

Long, Long, Long time, since the post quoted....

Just got a 3100 after several years of no Zaurus...having fun with it so far....but it came with Symbol Spectrum24 card....so, does not work now...from reading various threads, I found orinoco-modules files referred to above.

Have put the files in place, but still no go with Symbol wifi card....

Have used cardctl, ifup, ifconfig, iwconfig commands, etc, but nothing so far has gotten card to wake up and be recognized.

Also, when doing commands, I see only 'lo' and 'irda' interfaces listed, no wlan0.....

So, I assume that this is part of problem too....

Can anyone help with getting wifi card working?

FWIW, I am able to use my Socket ethernet card, it works without doing anything....so, I know that CF card slot is OK....

Thanks for any and all help!

Mark
Reason for edit: Have updated info
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToneBlind
post Mar 22 2014, 08:57 PM
Post #70





Group: Members
Posts: 82
Joined: 11-December 07
Member No.: 21,059



QUOTE(ArchiMark @ Jan 22 2014, 12:25 PM) *
QUOTE(jerrybme @ Mar 6 2006, 02:58 PM) *
OK, I found that simply copying the orinoco modules from Chris Bryden fixes the problem.

Simply
CODE
# cd /
# tar xzvf /location-of-file/orinoco-modules.tar.gz

Then pop in your card and away you go.

To get the card to go into monitor mode for kismet, you'll need to
CODE
# iwconfig eth0 mode monitor


Cheers,
Jerry


Hi all,

Long, Long, Long time, since the post quoted....

Just got a 3100 after several years of no Zaurus...having fun with it so far....but it came with Symbol Spectrum24 card....so, does not work now...from reading various threads, I found orinoco-modules files referred to above.

Have put the files in place, but still no go with Symbol wifi card....

Have used cardctl, ifup, ifconfig, iwconfig commands, etc, but nothing so far has gotten card to wake up and be recognized.

Also, when doing commands, I see only 'lo' and 'irda' interfaces listed, no wlan0.....

So, I assume that this is part of problem too....

Can anyone help with getting wifi card working?

FWIW, I am able to use my Socket ethernet card, it works without doing anything....so, I know that CF card slot is OK....

Thanks for any and all help!

Mark

I'm sorry I can't really help you. I just wanted to say Hi because I was amazed to see some activity here.

I still use my SL-C1000 with a heavily customized pdaXii13 build (including Fluxbox 1.0 which I compiled myself) and I still love the system.

I have used the Ambicom as well as a LinkSys Wireless CF card with no issue though. Maybe pick one of these cheap, if you can't make your card work.

Good luck, and nice talking with you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2014 - 07:18 PM