OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Broken Menu In Gmail With Opera And Netfront, anyone else having trouble now?
sdjf
post Feb 2 2009, 09:58 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



Gmail added one or more new features (like mute which cannot be reversed) and broke the whole rest of the menu!

Just the last day or so, the options to reply to a specific message in a thread, to forward, reply all, etc. have totally disappeared when I log in via Opera 7.25 or 7.30 or Netfront to Gmail.

Are any other Zaurus online gmail users having this problem? It is now happening on both my l5500 and sl6000. Is it just Zaurus browsers with Sharp ROMs? Causing serious problems for me!

thanks,
sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sdjf
post Feb 2 2009, 11:44 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



Hi, well, I've done more searching, reading, testing, and think it may be their html version that is broken.

If anyone else experiences the same trouble, please report it if you can take the time to wade thru their help screens to get to a trouble report form.

And I'd like to hear! We gotta keep accessibility alive!!!

thanks,
sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sdjf
post Feb 4 2009, 11:03 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



They fixed it!

sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 09:30 AM