OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Opie, OpenEmbedded sites down?
ZeeUser
post Nov 13 2004, 06:35 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 109
Joined: 27-January 04
Member No.: 1,559



I have not been able to reach OpenEmbedded, Opie, or Handhelds.org for the past two days. Does anyone here know what's going on? Are they all run off the same server?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iamasmith
post Nov 13 2004, 09:04 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,248
Joined: 6-July 04
Member No.: 3,928



Yep, I pulled down the OE stuff from bkbits and started a build just at the wrong time sad.gif - bits of CVS are missing from the static dump site so the oemake stuff needs cvs.handhelds.org.

I DO seem to remember a visit to handhelds.org this week having an announcement for downtime this weekend though....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZeeUser
post Nov 13 2004, 06:55 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 109
Joined: 27-January 04
Member No.: 1,559



Thanks, iamasmith! They should be back up by Monday, then?

EDIT: I just thought to check Google's cache of handhelds.org. Here is the anouncement on the main page:
"Once again our building will be without power, so Handhelds.org will be offline from the evening of November 12th until the morning of November 14th. Sorry for the disruption but we seem to have no control over the building management."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Appleman
post Nov 22 2004, 06:53 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-August 04
Member No.: 4,393



The power is back, where is the web services????

$ ping www.handhelds.org
PING handhelds.org (192.58.209.90): 56 data bytes
64 bytes from 192.58.209.90: icmp_seq=0 ttl=50 time=200.959 ms
64 bytes from 192.58.209.90: icmp_seq=1 ttl=50 time=195.583 ms
64 bytes from 192.58.209.90: icmp_seq=2 ttl=50 time=83.381 ms
Go to the top of the page
 
+Quote Post
al.e
post Nov 30 2004, 04:46 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-March 04
Member No.: 2,485



It's November 30th, I've tried the website several times in the last few days and it's still down. Anyone know what's going on?

TIA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BarryW
post Nov 30 2004, 06:56 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 693
Joined: 4-June 04
From: Ohio
Member No.: 3,570



I could connect the other day, it had the default welcome to apachie page going. Maby they are having server issues.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Appleman
post Nov 30 2004, 09:02 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-August 04
Member No.: 4,393



Finally back!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adder
post Dec 1 2004, 05:14 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-November 04
Member No.: 5,686



7:14a CST 12/01, and it's timing out trying to get to *.handhelds.org huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doseas
post Dec 2 2004, 10:33 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 207
Joined: 7-July 03
From: Thousand Oaks, CA
Member No.: 9



According to this article, it will be back "soon":
http://www.linuxdevices.com/cgi-bin/printe...id=NS3993126439
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2014 - 07:23 PM