OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> C860 & Windows XP: no sync at all
Saurus
post Jul 3 2004, 11:24 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 3-July 04
Member No.: 3,898



I got my C860 yesterday and installed the Japanese software.
But my PC and the Zaurus don't seem to communicate at all. I get this message:

"An error occurred during the data communication.

Please remove the Zaurus from the Docking Station or Serial Cable and reconnect.
Please verify that the PC Link application settings on the Zaurus
match the Zaurus Manager settings on the PC. Please restart again."

There are also other messages but they are not readable, since they are from japanese origin.

Any help would be much appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cgrieves
post Jul 3 2004, 11:33 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 91
Joined: 28-April 04
From: Guildford, UK
Member No.: 3,047



I'm waiting for my 860 to arrive, but after a bit of reading around I think the best option is to download the latest Zaurus software for the 5600 and install that, but use the Zaurus NDIS driver (the driver for the Z as a USB device under XP) from the Japanese software.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Saurus
post Jul 3 2004, 01:04 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 13
Joined: 3-July 04
Member No.: 3,898



Hmm, okay, I'll try that one.
I guess I have to uninstall everything I installed from the original software CD. But does the uninstall wizard really uninstall every file from my hardrive or are there still some files in the windows/sytem32 directory?
I wanna make a clean start, so how can I be sure to delete everything, also the drivers?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clofland
post Jul 3 2004, 08:18 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 245
Joined: 30-October 03
Member No.: 813



It isn't horribly picky. Here are my notes from when I first set up my Z:

I installed the Zaurus software from a US zaurus from this file:
CD-v313.zip from
http://community.zaurus.com/project/showfiles.php?group=5
http://community.zaurus.com/project/showfiles.php?group_id=5

Unpacked it and ran the install and ran the "install PC software" part and then rebooted.

Then I plugged in the Zaurus and when Windows saw it and asked for driver I put in the Japanese 760 CD
and pointed Windows here to find the drivers:

D:\USBdrivers\Network

which seemed to satisfy it (it asked twice)

and then rebooted!

If you can't find the file I listed at the given URL try google for it.
Or PM me and I can send it to you on Tuesday when I get back to a LAN.

I sync Outlook 2002 to my Z every day.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Saurus
post Jul 4 2004, 10:17 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 13
Joined: 3-July 04
Member No.: 3,898



Cool thanks, it seems to work.
But here is the thing that now kinda bothers me.
On my PC I open the Zaurus File Transferer and then I have to click on the Zaurus to make a connection. Then you would think the two are connected. But no, if I want to go to the image-folder in the Zaurus, I click "Image-folder" in the File Transfer menu, but then I have to click on my Zaurus again to tell him to conact.
Isn't it strange that, I have to tell the Zaurus to make a connection again, if I only want to change folders?

But a big thanks to you anyway, clofland. I finally can install some stuff. woohoo!

EDIT:

EVERYTHING WORKS!

ThANKS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gojira
post Feb 19 2005, 03:27 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 124
Joined: 16-January 05
Member No.: 6,248



QUOTE(Saurus @ Jul 4 2004, 06:24 AM)
I got my C860 yesterday and installed the Japanese software.
But my PC and the Zaurus don't seem to communicate at all. I get this message:

"An error occurred during the data communication.

Please remove the Zaurus from the Docking Station or Serial Cable and reconnect.
Please verify that the PC Link application settings on the Zaurus
match the Zaurus Manager settings on the PC. Please restart again."

There are also other messages but they are not readable, since they are from japanese origin.

Any help would be much appreciated.
*


QUOTE(cgrieves @ Jul 4 2004, 06:33 AM)
I'm waiting for my 860 to arrive, but after a bit of reading around I think the best option is to download the latest Zaurus software for the 5600 and install that, but use the Zaurus NDIS driver (the driver for the Z as a USB device under XP) from the Japanese software.
*


I'm having the same problem. I've tried both sets of drivers (3.42.0.2700 from http://www.myzaurus.com/downloads/560v132s.zip, and 3.44.0.2704 from the SL-C860 CDROM), with both WDM (USB I/O) and NDIS 5 (USB TCP), and all give the same error. Any ideas?

Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 04:07 PM