OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Icons Don't Appear In Opie After Install To Sd
gepeto
post May 5 2006, 12:21 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 28
Joined: 23-May 05
Member No.: 7,193



I have just installed many programs through ipkg... namely..

opie-ftp
ktimetrackerpi
mileage
notez

They do not appear in my menus, even after restarting opie..
Maybe my opie is not looking on the SD card for icons? The applications work..

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post May 6 2006, 07:43 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



Make sure you've run ipkg-link.

For installations to the SD card you'd do the following:

ipkg-link mount /media/card/packages

(if that doesn't work, remove the 'packages' bit)

Then use the update icons icon, or just restart Opie.


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gepeto
post May 7 2006, 04:37 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 28
Joined: 23-May 05
Member No.: 7,193



QUOTE(lardman @ May 6 2006, 10:43 AM)
Make sure you've run ipkg-link.

For installations to the SD card you'd do the following:

ipkg-link mount /media/card/packages

(if that doesn't work, remove the 'packages' bit)

Then use the update icons icon, or just restart Opie.


Si
*



That did work - now why does it do it automatically for some , and not for some others?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post May 8 2006, 02:15 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



QUOTE
now why does it do it automatically for some , and not for some others?


Automatically for some what? Packages, users?

I always have to use ipkg-link when I install packages somewhere other than /


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gepeto
post May 8 2006, 05:25 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 28
Joined: 23-May 05
Member No.: 7,193



QUOTE(lardman @ May 8 2006, 05:15 AM)
QUOTE
now why does it do it automatically for some , and not for some others?


Automatically for some what? Packages, users?

I always have to use ipkg-link when I install packages somewhere other than /


Si
*



I installed a package (opie-bartender I believe) and it worked automatically...which is why I thought it was supposed to do so..also had a lot of problems installing because of a corrupted SD so I thought the problem could've been related..

Sorry for asking a FAQ kind of question..

Thanks again!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2014 - 06:20 PM