OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> How To Turn Wireless Off (cleanly) In Opie On Tosa, Netwrok app says it failed to shutdown
adf
post Nov 26 2006, 04:15 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



OPie is working very nicely on my Tosa. There seems to be enough room for a very useable setup on the onboard flash, even. However, while getting the network going is easy enough, I can't seem to find a good way to turn it off quickly. If tried in the start/stop button in the network app, the app just comes back with a "failed" message.
I'm guessing this is something simple that I overlooked, but a tip would be appreciated.

Edit ifdown also spits out an error and doesn't shutdown the wifi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
undrwater
post Jan 16 2007, 04:23 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 232
Joined: 26-September 03
Member No.: 500



Seeing the same symptoms. Did you post a bug report?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Jan 16 2007, 06:11 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(undrwater @ Jan 17 2007, 12:23 AM)
Seeing the same symptoms.  Did you post a bug report?
*

I didn't
Go to the top of the page
 
+Quote Post
undrwater
post Jan 21 2007, 07:04 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 232
Joined: 26-September 03
Member No.: 500



QUOTE(adf @ Jan 16 2007, 06:11 PM)
QUOTE(undrwater @ Jan 17 2007, 12:23 AM)
Seeing the same symptoms.  Did you post a bug report?
*

I didn't
*



I did.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd November 2014 - 12:50 AM