OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Reflashing With Ospack (from Oz To Sharp Rom), Issues about returning to original ROM
planck2007
post May 30 2006, 03:11 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,018



Hi, I have a SL5500 with OZ 3.5.3/Opie installed. I would like to install the Sharp ROM (Ospack 3.1.3). I have the following questions.

1. After I press C-D-Full reset, should I keep them pressed during the whole process or can I release them?

2. Is there a way to save or export the PIM data (in particular the contacts, the other I don't care that much) so that I can import them in the new PIM applications?

3. Does Watcom office work with Sharp rom 3.1.3?

Thanks

Daniele
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post May 31 2006, 03:18 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



1. Press them until the lights come on, then let go.

2. There's a script somewhere called xml2dtm or dtm2xml. I'd try this. Or, you could try syncing, then sync the data back over once you're done.

The Sharp ROM is pretty old now compared to OZ. Why don't you flash the latest OZ image?


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
planck2007
post May 31 2006, 06:28 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,018



Hi Si, thanks for the answer.

The reason why I want to flash the Sharp ROM is because I'd want to give it a try. I bought the Z. with OZ 3.5.3 installed, and it's not bad, but it has a number of subtle things that don't work. Furthermore the browser, konqueror, is really minimal and Hancom Office does not work (or at least I was not able to make it work). I would like to try a system that, though older, I expect to be at least doing the things it is supposed to do without bugs. An then it has Hancom Office and Opera.

It might also be possible that I'll get back to OZ.

By the way, what do you think of OZ 3.5.4 vs 3.5.3? Does introduce radical or minor changes/improvements/fixes?

Thanks again

Daniele


QUOTE(lardman @ May 31 2006, 01:18 PM)
1. Press them until the lights come on, then let go.

2. There's a script somewhere called xml2dtm or dtm2xml. I'd try this. Or, you could try syncing, then sync the data back over once you're done.

The Sharp ROM is pretty old now compared to OZ. Why don't you flash the latest OZ image?


Si
*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ferret-Simpson
post Jun 1 2006, 12:47 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 573
Joined: 8-June 05
Member No.: 7,295



Well, I never ONCE managed to get a working 3.5.3 install on my Poodle. The fact that it now boots is a good start. XD

I think you should try the X based GPE version of OZ.

With that you'll get Firefox 1.06 - The opera version is very out of date now, unless you find the (hard to get hold of) IBM Multimodal Browser package. You'll also get Abiword, and it's possible to install a version of OpenOffice, although it'll have to be on the SD card. XD

Overall, GPE is better than the Sharp Rom IMHO.

Do you have a wireless card? Just because you'll have to do a lot of downloading from feed.
I'm currently playing with CoreDump's Hentges/OZ 3.5.4.1RC. . something. Trust me, Konqueror, Opera, etc. . Are pointless in comparison to a new (ish) Firefox.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 07:45 AM