OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Wbar Issue, maybe a configuration problem?
SpectreDragon
post Nov 16 2007, 01:14 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-October 07
Member No.: 20,793



Hey guys,

I have a problem running wbar (installed from capn_fish's feed) on pdaXii13 5.4.9.

After starting wbar in terminal it directly crashes and gives the following error (the error is from my pc, but same with zaurus):

QUOTE
Using /home/spectred/.wbar config file.
***** Imlib2 Developer Warning ***** :
This program is calling the Imlib call:

imlib_free_image();

With the parameter:

image

being NULL. Please fix your program.
[*path to existing font*] -> Couldn't load font


I also compiled wbar on my linux pc but same problem there.
Even after changing the path (after t: in the configuration file) it keeps crashing.

Anyone able to help me with this? biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Nov 16 2007, 01:19 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



I never got text to work or tried very hard. The first set of c:, t:, and i: are the background, command (blank), and font (this is what I have no clue how to get to work). Try it with your file like this:

CODE
i:/path/to/background
c:
t:

i:/path/to/icon1.png
c:command
t:


Where "t" in the second set is intentionally blank.

HTH
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpectreDragon
post Nov 16 2007, 01:34 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-October 07
Member No.: 20,793



ah ok. Didn't know that rolleyes.gif . Using your example config without setting font and text it starts and runs without problems (at least on my linux pc, will try it on the zaurus soon). Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Nov 16 2007, 01:59 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



No problem. I should probably go and hack the text support out to save future confusion...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpectreDragon
post Nov 17 2007, 05:15 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-October 07
Member No.: 20,793



btw. tried on the zaurus and it works biggrin.gif

Maybe it could be helpful to have some kind of example / default configuration in the package.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Nov 17 2007, 05:57 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



If I rebuild it, I will add it in.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stupkid
post Nov 20 2007, 07:12 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 578
Joined: 2-January 04
From: Texas USA
Member No.: 1,324



By the way thanks for the wbar package Capn! It works really well with WindowMaker as you can see:







Fast and Beautiful!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Nov 20 2007, 07:22 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



You're welcome! Thank Antikx too, as he put me on to it.

Is there any interest in Pie Dock, while we're on this subject?

http://www.markusfisch.de/?PieDock



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Jul 5 2008, 10:52 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



I just happened upon these:

http://www.gnomefiles.com/app.php/wbarconf
http://www.gnomefiles.com/app.php/wbar_util

For those of you looking for config tools (I may get around to building them eventually).
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 01:41 AM