OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sl5600 -> Opie -> Usb -> Windows -> ?
wayne
post May 30 2005, 07:57 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-April 05
Member No.: 6,775



With the Sharp Rom, of course, USB connectivity worked fine between my W2K pc and my SL5600 Zaurus.

Now with OpenZaurus 3.5.3 OPIE, it's something else altogether.

How does one go to establish any type of connectivity through USB from windows to OpenZaurus OPIE ?

I've tried the usual, switching "Zaurus Manager" from USB I/O to USB TCP/IP, taking care of putting that ip address into "Network" under Ethernet USBD0, to no avail.

Is it even possible? If so, how can it be done? Do i need special Windows drivers?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post May 31 2005, 12:48 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



The same drivers should work.

Make sure it's set to tcp/ip on the Windows side.

Make sure usbd0 (or usb0 which is it?) is up on the Zaurus side - take a look at the output of 'ifconfig', use 'ifup usbd0' if necessary.

Make sure you set an IP address for the Z (network settings) if you don't have a dhcp server.


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wayne
post May 31 2005, 07:30 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-April 05
Member No.: 6,775



lardman,

Checked that, it's all good. The Z can't ping windows and vice-versa, while it did with the SharpRom.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 08:19 PM