OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Hard reset question
Ram
post Dec 23 2003, 12:12 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 24
Joined: 23-December 03
From: Cleveland, UK
Member No.: 1,263



I've just got a SL-5000D off a colleague at work running :-

Opie Ver 0.9.3
L-Kernel 2.46 -rmk1 -np2 embed
OpenZaurus ver 3.2

I am trying to re-flash 'ROMIMAGE' or flash to 'romimage-1.37' by following Rom Flashing from the HowTo section.

The rom**** file is the only one on the CF Card and its formatted to fat16.
on hold down C&D keys and pressing full reset I get both Green and Amber lights but they only stay lit for about 2 - 3 second not the 3 minute the HowTo indicates.

I leave it for a few minutes then continue the procedure , removing the CF , press full reset again, replacing battery clover, put switch back to normal, switch on and it boots back to OZ and all the same settings.

Any advice ?

Ram
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chal
post May 30 2005, 11:43 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 98
Joined: 30-April 05
From: Leeuwarden, The Netherlands
Member No.: 7,035



Check those instructions again. You probably need a initrid.bin file as well.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teletubbie
post May 30 2005, 02:34 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 252
Joined: 25-April 04
Member No.: 3,006



Hey chal,
nice try. But please have a look at the date of RAMs post (Dec 2003!) laugh.gif
I hope he has solved his problem and is not still waiting for an answer.
SCNR,
Sam
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 04:08 PM