OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Native Gcc-4.1.2 For 3.5.4.1
ShiroiKuma
post Mar 21 2007, 04:58 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 902
Joined: 22-May 04
Member No.: 3,385



Some time ago I incquired about gcc-4.1.1 for native development. There were no responses, though in some other thread Koen mentioned that he has native gcc-4.1.xxx or something compiled.

I'd like to use gcc-4.1.2 natively on the Z (spitz on 3.5.4.1) but can't for heaven's sake get it built in Openembedded. Has someone built it? If so, I'd appreciate if I could have it. Thanks a lot in advance.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koen
post Mar 21 2007, 07:51 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,014
Joined: 4-January 05
From: Enschede, The Netherlands
Member No.: 6,107



QUOTE(ShiroiKuma @ Mar 21 2007, 12:58 PM)
Some time ago I incquired about gcc-4.1.1 for native development. There were no responses, though in some other thread Koen mentioned that he has native gcc-4.1.xxx or something compiled.

I'd like to use gcc-4.1.2 natively on the Z (spitz on 3.5.4.1) but can't for heaven's sake get it built in Openembedded. Has someone built it? If so, I'd appreciate if I could have it. Thanks a lot in advance.
*


'bitbake gcc-4.1.2' works fine over here. Angstrom has it in the feeds as well: http://www.angstrom-distribution.org/repo/...details&pnm=gcc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ShiroiKuma
post Mar 21 2007, 03:07 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 902
Joined: 22-May 04
Member No.: 3,385



QUOTE(koen @ Mar 21 2007, 04:51 PM)
'bitbake gcc-4.1.2' works fine over here. Angstrom has it in the feeds as well: http://www.angstrom-distribution.org/repo/...details&pnm=gcc
*

Is there a working Angstrom image for the c7x0 somewhere? I've tried http://www.angstrom-distribution.org/unsta.../20070207/c7x0/ but upon boot I get tons of flash errors and it won't run...

Am trying to bitbake an Angstrom c7x0 image now, will see how that goes overnight. But already got stuck on the dreaded glibc locale generation problem, so turned that off, but don't know if it'll build, so I'd like to use a prebuilt one...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ShiroiKuma
post Mar 22 2007, 02:52 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 902
Joined: 22-May 04
Member No.: 3,385



OK, I've built the Angstrom console image, flashed it, and it boots.

However, the Zaurus just stops after
CODE
VFS: Mounted root (jffs2 filesystem) readonly.
Freeing init memory: 80K
and just sits there, no login, nothing...

What's wrong?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 04:32 AM