OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Attachments Fail
Miami_Bob
post Jul 31 2004, 08:50 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



Just tried to save a reply with attachment. First as a ZIP file, then as a JPG file. Both WELL below the 2mb limit. Won't work. What must I do to get the system to accept files??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post Aug 1 2004, 04:19 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



QUOTE(Miami_Bob @ Aug 1 2004, 01:50 PM)
Just tried to save a reply with attachment. First as a ZIP file, then as a JPG file. Both WELL below the 2mb limit. Won't work. What must I do to get the system to accept files??

Sacrificing a chicken was suggested in another thread. wink.gif

Tried sacrificing a chicken nugget but didn't seem to work. At present I'm also unable to upload attachments to posts or to the downloads area. OFG is lloking at the problem but obviously it hasn't been fixed yet.

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miami_Bob
post Aug 1 2004, 03:37 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



QUOTE(Stubear @ Aug 1 2004, 08:19 AM)
Sacrificing a chicken was suggested in another thread. wink.gif

Tried sacrificing a chicken nugget but didn't seem to work. At present I'm also unable to upload attachments to posts or to the downloads area. OFG is lloking at the problem but obviously it hasn't been fixed yet.

Stu

Thanks, Stu. The system was *really* strange when I posted that. Attachments failed, avatar uploads failed, I wrote a "reply" here about the avatar problem & I couldn't POST it. Kept telling me that I was NOT logged on even though the top said that I *was*. Gave me an error screen with log in prompts then, when I logged in, SAID that I was logged on & being transfered but booted me back to the forum top menu still as guest. VERY odd.

I DID "sacrifice" a rubber chicken to our network server once years ago. I had promised it a chicken if it would only WORK and, by danged, then it DID. But since I hadn't specified exactly what TYPE of chicken, I figured that I had a "safe" out.

Anytime an instrument wouldn't work, someone would go get the rubber chicken to rub on the malfunctioning machine. We got a LOT of strange looks (G).

If ORG / OFG gets really stuck, I have an inflateable goat that I can space for the "cause" (don't ask, it's a LONG story & I live where Santeria is taken VERY seriously, so .....)

Perhaps we should all chant a cyber mantra that I learned:

DWIM ..... DWIM ....... DWIM ......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Aug 1 2004, 09:45 PM
Post #4





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



it's fixed now... sorry about that. it was a permissions issue on the uploads directory.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miami_Bob
post Aug 2 2004, 08:52 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



QUOTE(offroadgeek @ Aug 2 2004, 01:45 AM)
it's fixed now... sorry about that. it was a permissions issue on the uploads directory.

You do a great job for us, OFG. No need for any "sorry" (G). THANKS!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2014 - 02:09 PM