OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Help Request: Wireless On Tosa, can't switch authtype
leland
post Mar 17 2007, 09:41 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 44
Joined: 14-June 04
Member No.: 3,677



Hello.

I'm using OZ 3.5.4.2-rc2 with Opie. I didn't have luck getting a wireless connection using the Opie network interface, so I used the guide for Tosa on the OZ wiki.

In my /etc/network/interfaces I have the line
CODE
wireless_ng_authtype opensystem


which is what my wireless network requires (works with my laptop)

however, when I open opie-terminal and type in iwconfig, the output includes the line
QUOTE
Security mode: restricted


can anyone help me fix this ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
leland
post Mar 17 2007, 10:33 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 44
Joined: 14-June 04
Member No.: 3,677



Ok, there was also an applicable line in the /etc/wlan/wlancfg-mynetworkname file.

It said AuthType="opensystem"

I removed the quotes, and now iwconfig shows that there is an opensystem

However, udhcpd still does not connect.

I noticed that in iwconfig's output the bit

QUOTE
IEEE 802.11-DS


however, in my working laptop interface it specs

QUOTE
IEEE 802.11g


does this make a difference ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 02:25 AM