OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Wireless Connection On 5600
msjones
post Oct 18 2005, 09:08 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 42
Joined: 25-March 04
Member No.: 2,490



Hello,
I'm trying wireless connection on 5600 with Sharp rom v1.32 and special kernel v1.3 applied. I have Linksys wcf12 wireless card. Set up network info in network applet including essid, wep key, etc. When I insert card green light comes on for a second then goes out. "ifconfig eth0 up " shows "no such device". "cardctl ident" identifies card ok. Network applet shows network as "off line". According to Special Kernel info on ZUG Downloads, Wireless Extensions should be turned on. Is there a file I need to modify, or are there any suggestions as to what I should check?
Any help would be appreciated.
Thanks
Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cstrand1
post Oct 18 2005, 09:35 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 41
Joined: 30-April 04
Member No.: 3,066



QUOTE(msjones @ Oct 18 2005, 12:08 PM)
Hello,
I'm trying wireless connection on 5600 with Sharp rom v1.32 and special kernel v1.3 applied. I have Linksys wcf12 wireless card. Set up network info in network applet including essid, wep key, etc. When I insert card green light comes on for a second then goes out. "ifconfig eth0 up " shows "no such device". "cardctl ident" identifies card ok. Network applet shows network as "off line". According to Special Kernel info on ZUG Downloads, Wireless Extensions should be turned on. Is there a file I need to modify, or are there any suggestions as to what I should check?
Any help would be appreciated.
Thanks
Mark
*


Just type ifconfig. It will not be eth0, it should be something like wlan0. The other command to look at, is iwconfig. That will show your settings.

In the taskbar, you should see a globe. Click on the globe and it will give you an option to start networking. If I remember correctly, setting up the card in the network applet does not automatically start it.

Hope that helps.
Chuck
Go to the top of the page
 
+Quote Post
msjones
post Oct 18 2005, 10:33 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 42
Joined: 25-March 04
Member No.: 2,490



Thanks for your help. I am sending this from my Z now!
Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 06:19 AM