OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ko/pi - No Sound
climber
post Oct 5 2010, 03:02 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 193
Joined: 21-November 05
Member No.: 8,574



Hi,

I have installed "kdepimpi_2.2.7_armv5tel.ipk" package. When I set a alarm the alarm pops up but without sound although I have linked it in "Alarm" menue to a wav file.

Any ideas why this failed.

Thanks
climber

pdaXi13 SL-C3100
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koan
post Oct 5 2010, 01:09 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 328
Joined: 25-February 04
From: UK
Member No.: 2,025



I think this is an ancient problem. Look back in the archives, e.g. http://www.oesf.org/forum/index.php?showtopic=16998
You may get lucky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
climber
post Oct 7 2010, 12:05 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 193
Joined: 21-November 05
Member No.: 8,574



I installed the correct kdepimpi ipk file so that should be ok but sound is still missing!

The standard wave file "koalarm.wav" is in the right folder. I guess that something is wrong with the command which
tries to play the wav file. Maybe the application to play the wav file is gone or ... I don't know. Does anyone knows where the script is
which start the command for playing the wav file?

Other ideas to fix this issue are naturally welcome biggrin.gif

Thanks
climber

SL-C3100 with pdaXii13
Go to the top of the page
 
+Quote Post
climber
post Oct 25 2010, 11:30 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 193
Joined: 21-November 05
Member No.: 8,574



I tried many thinks but I have no luck to get sound of kopi. The only thing what I haven't tried is to do a scratch load of pdaXii13 of Meanie.

So I'm not sure whether kopi will work with sound after this!?

Who of you have also pdaXii13 loadet and kopi with sound works?


Thanks
climber
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToneBlind
post Dec 5 2010, 08:33 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 82
Joined: 11-December 07
Member No.: 21,059



QUOTE(climber @ Oct 25 2010, 11:30 PM) *
I tried many thinks but I have no luck to get sound of kopi. The only thing what I haven't tried is to do a scratch load of pdaXii13 of Meanie.

So I'm not sure whether kopi will work with sound after this!?

Who of you have also pdaXii13 loadet and kopi with sound works?


Thanks
climber

Hi,

I worked on KOPI a while back and fixed the issue with suspend and alarms. Everything works perfect (including sound.)

Take a look here:
http://www.oesf.org/forum/index.php?showtopic=26913

Regards,

TB
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 04:28 AM