OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Logon
reverb
post Jun 3 2003, 05:52 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 29-May 03
Member No.: 62



First of all, I wanted to say that you guys are doing an awsome job with this site! Thanks!

One question though - Every time I visit the site I need to logon again. I always check the remember me box, but it doesn't (remember me). What's up?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jun 3 2003, 06:08 AM
Post #2





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



QUOTE
First of all, I wanted to say that you guys are doing an awsome job with this site!  Thanks!  

One question though - Every time I visit the site I need to logon again.  I always check the remember me box, but it doesn't (remember me).  What's up?
Which browser(s) are you using? Also, what are your cookie setting (ie, allow all, denyball)?

Thanks for the wonderful feedback! biggrin.gif

offroadgeek
Go to the top of the page
 
+Quote Post
reverb
post Jun 3 2003, 06:15 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 13
Joined: 29-May 03
Member No.: 62



I'm using IE 5.1.5 for Mac. I have prefs set to "never ask" (ie, allow all) when it wants to download cookies
Go to the top of the page
 
+Quote Post
newkirk
post Jun 12 2003, 07:24 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 74
Joined: 28-May 03
From: Pennsauken NJ
Member No.: 60



I'm having the same problem with Mozilla build 2002101612 under Linux.

j
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jun 12 2003, 08:13 PM
Post #5





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



I just installed Mozilla on my win2k laptop, and don't have the same problem. I'll install Mozilla on my SuSE 8.1 desktop to see if I get the problem there.

Mozilla 1.3.1 / Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shdwdrgn
post Feb 13 2004, 08:11 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 92
Joined: 10-December 03
Member No.: 1,143



Was there ever a resolution for this issue? I've been noticing the same problem in that I always have to log back in if I close/reopen my browser. I have used Mozilla, Firebird, and now Firefox (under Windows). Cookies are enabled (I have no problems with other sites remembering me) yet this site continually refuses to remember my existance. Anyone else?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rrashkin
post Feb 13 2004, 08:14 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 67
Joined: 10-December 03
From: Colorado
Member No.: 1,134



I have been having the same experience (in the grand scheme of things, I wouldn't call it a problem, per se).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Feb 13 2004, 08:49 AM
Post #8





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



It seemed to be a dead issue for a while... I would recommend that you clear your cache in your browser(s), then log back into the site. In the mean time, I'll do more research as to what could be causing this.

thanks for your patience.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shdwdrgn
post Feb 13 2004, 11:19 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 92
Joined: 10-December 03
Member No.: 1,143



Cache isn't going to be a problem... I just switched over to Firefox and had to create a brand new profile, so at this point I have no cookies, cache, or anything else from my previous setup, yet it still doesn't remember me. Also I just noticed, even though I have not closed my browser today (I wandered off to other sites then came back) I still had to log back in again when I got back here.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zbones
post Feb 13 2004, 12:24 PM
Post #10





Group: Members
Posts: 459
Joined: 9-December 03
From: Leeds, England
Member No.: 1,114



I have to add an "it works for me" quote to this, sorry.

Even opera on my Zaurus remembers my login details, sometimes this can be weeks apart as well.

I have noticed a lot of "sorry forgot to login, the above guest is me" type posts, but just presumed they had not checked the "remember me" button.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Feb 13 2004, 12:58 PM
Post #11





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



QUOTE
Cache isn't going to be a problem... I just switched over to Firefox and had to create a brand new profile, so at this point I have no cookies, cache, or anything else from my previous setup, yet it still doesn't remember me.  Also I just noticed, even though I have not closed my browser today (I wandered off to other sites then came back) I still had to log back in again when I got back here.


I just downloaded and installed firefox on my win2k laptop at work.... I'll see if I have the same troubles with it.

btw.. firefox is really freaking fast... I'm impressed! too bad they don't have an arm port so it can be compiled for the x11 rom sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Feb 14 2004, 03:10 PM
Post #12





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



well, I haven't found a problem with firefox yet... (but I did find a kickass browser!)....

but there was a bug found with the remember me funtion in the forum... it was actually a typo in the code. That's fixed now, so let's see if there are less issues with users not being remembered by the forums.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rrashkin
post Feb 17 2004, 08:01 AM
Post #13





Group: Members
Posts: 67
Joined: 10-December 03
From: Colorado
Member No.: 1,134



I am still forgotten each time I log out.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shdwdrgn
post Feb 17 2004, 08:45 AM
Post #14





Group: Members
Posts: 92
Joined: 10-December 03
Member No.: 1,143



Hey it worked for me today! I checked the 'remember me' box yestarday when I logged in, and today it did.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Feb 17 2004, 10:30 PM
Post #15





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



QUOTE
I am still forgotten each time I log out.


that's odd... especially with the last bug fix. please check your browser to make sure you don't have any options set to clear your cookies upon exit.

thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 08:30 AM