OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> HELP MY Z WON'T START
post Feb 29 2004, 01:51 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



I just reflashed my kernel but now my Z won't power on at all. It is an 860 with tkc rom. If I push the On button I do not get a thing.

Please help!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CoreyC
post Feb 29 2004, 01:56 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 288
Joined: 13-February 04
Member No.: 1,851



Can you get back to the service menu? If so just reflash. Make sure you flipped that switch on the back back to normal operation or it won't turn on either. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Feb 29 2004, 02:10 PM
Post #3





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Corey,

No. Unfortunately I cannot even power on in the least. I'm about to try removing the battery and all other power for a while to see if that helps. And besides a normal poweron I'll also try d+m and such.

Any other suggestion?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Feb 29 2004, 02:46 PM
Post #4





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Fixed it! For future reference: remove the battery and leave the unit completely unpowered for about an hour. The power on again. In this case I did one of the d+ combos to boot to single user mode, but who knows what else would have worked.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st August 2014 - 11:33 PM