OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Wifi Problem, need help urgently
kckong
post Mar 6 2005, 08:44 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 29
Joined: 27-January 05
Member No.: 6,333



z860 running Cacko Rom 1.22 + hotFix + Corega WifiCard

I can connect to my office Wifi network (WEP enable), but ...

- I FAILED to connect to a Wifi network without SSID / connect using my laptop no problem. Any idea?

- I FAILED to connect to a public Wifi network with SSID, and I tried to use my laptop to connect to this public Wifi network with SSID, no problem. Wondering why my Z cannot connect!

Please help, I need to travel this week and thinking to bring along Z to access wifi network outside.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pgas
post Mar 6 2005, 10:54 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,099
Joined: 17-December 03
From: Athens, Greece
Member No.: 1,210



no really helpfull but you are not alone:

http://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=11157&hl=
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yodabob
post Mar 8 2005, 04:05 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 87
Joined: 9-February 04
Member No.: 1,671



If you have your network wireless profile set to SSID= Any, it won't work with 1.22 Cacko. You must have a profile for each wireless SSID network. Pain in the neck of course. I installed Kismet (though Wellenreiter works as well) to tell me what the SSID's I come across are, then I make up a profile for them. Clumsy, but it works.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2014 - 10:52 PM