OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Am I One Of The First Back Online Here?
Jon_J
post Feb 5 2007, 07:32 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



I'm just testing if I can post here and here is the date & time of this post
Feb 05 - 2007 at 9:32 PM Central Standard Time

Jon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Feb 5 2007, 07:48 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



QUOTE(Jon_J @ Feb 5 2007, 09:32 PM)
I'm just testing if I can post here and here is the date & time of this post
Feb 05 - 2007 at 9:32 PM Central Standard Time

Jon
*

Oh No you're crossposting! The crossposting police will be here any minute. Quick hide. laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Feb 5 2007, 09:23 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



I didn't think I was posting at all, because when I tried to post this and the other thread, they both failed. Nothing happened, my browser just sat there for a very long time with an hourglass.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Feb 5 2007, 10:11 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



QUOTE(Jon_J @ Feb 5 2007, 11:23 PM)
I didn't think I was posting at all, because when I tried to post this and the other thread, they both failed. Nothing happened, my browser just sat there for a very long time with an hourglass.......
*

Major wierdness here. My Powerbook can access the site fine using Safari. My 3200 gets either a Site unavailable or a 404 using Netfront. Clearing the cache and history doesn't help. Opera on the 3200 works fine with the site. huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
speculatrix
post Feb 6 2007, 03:50 AM
Post #5





Group: Admin
Posts: 3,281
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149



QUOTE(HoloVector @ Feb 6 2007, 07:11 AM)
Major wierdness here.  My Powerbook can access the site fine using Safari.  My 3200 gets either a Site unavailable or a 404 using Netfront.  Clearing the cache and history doesn't help.  Opera on the 3200 works fine with the site. huh.gif
*


DNS problem, maybe you're talking to an old server?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Feb 6 2007, 04:45 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



QUOTE(speculatrix @ Feb 6 2007, 05:50 AM)
QUOTE(HoloVector @ Feb 6 2007, 07:11 AM)
Major wierdness here.  My Powerbook can access the site fine using Safari.  My 3200 gets either a Site unavailable or a 404 using Netfront.  Clearing the cache and history doesn't help.  Opera on the 3200 works fine with the site. huh.gif
*


DNS problem, maybe you're talking to an old server?
*


That's what I thought too, at first, but why would Opera work but not NetFront on the same machine? Whatever it was it cleared itself up and NetFront can see the site again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Feb 6 2007, 04:51 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(HoloVector @ Feb 6 2007, 10:45 PM)
QUOTE(speculatrix @ Feb 6 2007, 05:50 AM)
QUOTE(HoloVector @ Feb 6 2007, 07:11 AM)
Major wierdness here.  My Powerbook can access the site fine using Safari.  My 3200 gets either a Site unavailable or a 404 using Netfront.  Clearing the cache and history doesn't help.  Opera on the 3200 works fine with the site. huh.gif
*


DNS problem, maybe you're talking to an old server?
*


That's what I thought too, at first, but why would Opera work but not NetFront on the same machine? Whatever it was it cleared itself up and NetFront can see the site again.
*



some browsers have a dns cache and some dont
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2014 - 04:15 PM