![]() ![]() |
May 17 2004, 12:59 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 69 Joined: 9-May 04 Member No.: 3,210 |
od killku dnie bawie sie pdaxromem i jestem pod wrazeniem.
po pierwsze wreszcie nie mam problemow z instalacja ipk'ow tak jak to mialo miejsce w starszych romach. po drogie to pdaxrom robi z zaurusa normalne narzedzie do pracy. Abiword sprawdza polska pisownie(ale jeszcze nie zrobilem polskiej klawiatory pod x - moze ktos wie jak i chce mu sie - elk- moze ty ;-)), sylphed odbiera mi maile a firefoxem buszuje po internecie. dziela to troche wolniej niz opera pod cacko1.21 ale z drugiej strony to sa pelne programy z "duzego" komputera. A do tego pelna obsluga javy. to narazie tyle wrazen. piotr |
|
|
|
Jan 9 2006, 04:58 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 6 Joined: 28-December 05 Member No.: 8,797 |
QUOTE(piotr @ May 17 2004, 09:59 PM) od killku dnie bawie sie pdaxromem i jestem pod wrazeniem. po pierwsze wreszcie nie mam problemow z instalacja ipk'ow tak jak to mialo miejsce w starszych romach. po drogie to pdaxrom robi z zaurusa normalne narzedzie do pracy. Abiword sprawdza polska pisownie(ale jeszcze nie zrobilem polskiej klawiatory pod x - moze ktos wie jak i chce mu sie - elk- moze ty ;-)), sylphed odbiera mi maile a firefoxem buszuje po internecie. dziela to troche wolniej niz opera pod cacko1.21 ale z drugiej strony to sa pelne programy z "duzego" komputera. A do tego pelna obsluga javy. to narazie tyle wrazen. piotr pytanie laika - jak zainstalowac programy na pdaxrom? Collie (sl 5500) najnowszy pdaxrom nic nie skonfigurowane, "goly" system |
|
|
|
Jan 10 2006, 02:44 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 1,376 Joined: 11-January 04 From: Poznań, Poland Member No.: 1,413 |
pdaX przyszłością? mało pakietów, brak poprawnych zależności, stary soft, kernel 2.4...
jak dla mnie przyszłością jest OpenZaurus - szczególnie na clamshellach gdzie mamy sprawnie działający kernel 2.6 |
|
|
|
Mar 7 2006, 06:40 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 388 Joined: 7-December 03 Member No.: 1,058 |
QUOTE(Hrw @ Jan 10 2006, 02:44 AM) pdaX przyszłością? mało pakietów, brak poprawnych zależności, stary soft, kernel 2.4... jak dla mnie przyszłością jest OpenZaurus - szczególnie na clamshellach gdzie mamy sprawnie działający kernel 2.6 aaaa! hrw vret, pdaxrom bolshe stabilnij chem OZ/OE i soft tam novij |
|
|
|
Mar 7 2006, 07:58 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 1,376 Joined: 11-January 04 From: Poznań, Poland Member No.: 1,413 |
sashz: do not flood Polish part
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2013 - 03:45 PM |