OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> How to connect using supplied connector to USB on XP
b2bpro
post Dec 10 2003, 06:22 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 218
Joined: 3-December 03
Member No.: 1,042



I looked in the HOW-TOs and searched the ZUG, but couldn't find anything about connecting to xp using the supplied usb cable from the connection on the side of my 860. At this point I am looking for information for the 860, although there is probably nothing yet so 760 info would be fine.

I am only interested in a tcp/ip connection for web and ftp access, I'm not interested in sync'ing with anything.

I also understood that the 860 had some usb connnection stuff "out of the box". I tried this but it didn't work out. I may have installed things wrong - I plugged in to my pc before installing the sharp drivers - so maybe it is just a case of needing the instructions.

I am using OZ 3.3.5 right now, but am close to going back to the sharp rom so info on either would be appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 10 2003, 06:38 AM
Post #2





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



You can uninstall the Sharp drivers in Device Manager.

Connect the USB cable.
[list]DESKTOP
Network Adapters
right click driver name and click Uninstall
Universal Serial Bus Controllers
right click driver name and click Uninstall[list]
Disconnect the USB cable.
Reinstall the drivers, then plug in the USB cable.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 08:37 PM