OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> ZUG Downloads
Richjn
post Jan 22 2004, 07:54 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 121
Joined: 21-October 03
Member No.: 696



Have mentioned it elsewhere but thought I would post seperatley in case it got missed.

The ZUG Downloads are --er--Down. When you try to grab a file you get the download dialouge but only get a 0 byte file.


Richard
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jan 22 2004, 11:16 PM
Post #2





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



not true... you must be experiencing a problem with a single file or two... I just tried the following:
http://www.zaurususergroup.com/modules.php...q=getit&lid=108

and it worked just fine.

You might try posting a link to the file or some details as to which file you are having troubles with...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MightyPez
post Jan 22 2004, 11:21 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 9
Joined: 12-January 04
From: Minnesota
Member No.: 1,426



I know I am having trouble with the SL5500 Wireless ROM. Same issue as above, I download it and it comes out as a 0 byte file. Tried using both Firebird and IE, same results.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Richjn
post Jan 23 2004, 01:10 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 121
Joined: 21-October 03
Member No.: 696



offroadgeek

Yea sorry not a very informative post I just assumed it was all down. The two I tried were as above and also the Bluez package I tried both from "Latest" and from "menu"

Links as follows

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...q=getit&lid=167

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...q=getit&lid=168


Richard
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tumnus
post Jan 23 2004, 02:49 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,176
Joined: 3-October 03
From: UK
Member No.: 547



I noticed that too the other day. I thought it was just IE playing up as I'm sure other people have previously downloaded those BlueZ packages ok.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jan 23 2004, 06:53 AM
Post #6





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



OK... try it again... there's a bug in the UpDownloads module where it doesn't automatically change the permissions on files that are uploaded via the site. It's pretty annoying. I'm looking for a better module to handle our downloads...

sorry for the troubles
Go to the top of the page
 
+Quote Post
2devnull
post Jan 23 2004, 07:16 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 80
Joined: 7-December 03
From: Orlando, FL
Member No.: 1,055



offroadgeek....is there a way to know "What's new" for the downloads?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jan 23 2004, 08:52 AM
Post #8





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



when you click the link for "ZUG Downloads" it brings you to the page with all the download categories... if you scroll down, you should see the bottom half of the page has "last added downloads". I'd like to get a better downloads module for the ZUG... hopefully soon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MightyPez
post Jan 23 2004, 09:17 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 9
Joined: 12-January 04
From: Minnesota
Member No.: 1,426



It's working for me now. Thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 04:17 PM