OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Syncing
Lucretiaharmonic...
post Sep 3 2003, 12:20 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 29-August 03
Member No.: 375



I am a new ZUG Member and I owned a Zaurus 5500 for a short while. I heard about the 700 series and received a 750 from Dynamism . I was so excited because it is a beautiful machine but I can't get it to synchronize. Unlike other people I am not a wizard but I have owned clies, palms, and a psion and I never had the problem. Also what cue do you use when it says what file do you want to open up a program in? The cd is in Japanese and nothing is working in the communication or syncing department. If there is a post or a program you can send me to. I will be eternally grateful. Thanks Sharon Parker sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Sep 15 2003, 08:32 AM
Post #2





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



use the pc sync program that came with the 5500's 3.10 rom.

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...req=getit&lid=3

It's the same and it's english
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucretiaharmonic...
post Sep 15 2003, 08:53 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 29-August 03
Member No.: 375



Thank you so much. That was very helpful
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Sep 15 2003, 11:06 AM
Post #4





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



I only wished I could've helped ya sooned, but I'm still waiting on my 760 to arrive. In my research I came across your answer.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Sep 16 2003, 08:37 AM
Post #5





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Dear Guest, Wait until you get your 760. My 750 is awesome. I was able to look at Sony's ux yesterday and there is no comparison. I bought the 750 to use to type on and the touch is perfect whereas the ux is more difficult than the other Sony's. Now that I can sync, I'm in hog heaven. Again thank you muchly!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mizzle
post Sep 16 2003, 10:00 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 53
Joined: 23-May 03
Member No.: 24



I tried to get the 3.1 ROM files via the link provided above. The setup.exe file in the archive seems to be corrupted (WinZip couldn't decode it). I tried downloading 2 times with similar result. Has anyone tried the file yet?

mizzle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Sep 16 2003, 10:54 AM
Post #7





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



Sorry about that... the zip file must have gotten corrupt some how. I swapped the file with a clean one, and tested it. It unzips and the setup.exe executes just fine now.

Please try it again.

Thanks and regards,

offroadgeek
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Sep 16 2003, 11:20 AM
Post #8





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



yep. I got my 760 and it is extremely cool on the first impression. Very eager to do a nand backup, flash rom (cacko) and get 96MB of pure user space!!!

I should be better now to answer questions as a SL-C760 power user. hmmm...maybe I should register here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mizzle
post Sep 16 2003, 07:37 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 53
Joined: 23-May 03
Member No.: 24



Thanks offroadgeek, got the file and it works fine now smile.gif

mizzle
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd October 2014 - 12:02 AM