OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> No Menu Applications Line At Top After Install On C860
John Rose
post Feb 18 2009, 09:58 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 27-December 07
Member No.: 21,120



Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tanjian2
post Feb 18 2009, 01:41 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 99
Joined: 13-November 06
Member No.: 12,390



QUOTE(John Rose @ Feb 18 2009, 05:58 PM) *
Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!

I had an fsck with errors - it basically can corrupt file - best to reinstall the rootfs over the SD card again - worked for me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 03:50 AM