OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sd Issues
selfabuse
post May 1 2005, 09:46 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 43
Joined: 7-December 04
Member No.: 5,824



Anyone else having problems with SD cards? I chroot to my debian install on /mnt/card/debroot, and everything works just fine for an hour or two, but eventually, without fail, everything will start to segfault and require a reboot. I'm going to try a different card to make sure it's not a hardware thing, but this very same card worked no problem on the sharp rom. Just figured I'd check and see if I'm the only one having this problem before I try and track it down.

thanks!

-ross
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post May 1 2005, 11:04 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



hadn't had that happen. He just updated the kernel, though, so you might grab the new version.

That is weird. the one thing that is definitely the same across versions and kernels (till the new OZ kernel stuff) is the sharp sdmmc module. Are you thinking it is a kernel/module compatibilty issue?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guylhem
post May 1 2005, 11:07 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 577
Joined: 17-March 04
Member No.: 2,365



If you want my 2ยข, this is not due to any kernel but to your card. I had several faulty SD cards. Now my Sandisk 1G works fine (lucky me - in the past sandisk was a synonym for "expected failure in 2 months") even in ext2.

I suggest you try with another card.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 06:25 PM