OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sandisk Connect Plus Storage With 3.5.3
JohnKiniston
post May 20 2005, 06:52 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 213
Joined: 13-May 04
From: Tucson, AZ
Member No.: 3,262



Has anyone got the storage portion of a SanDisk Connect Plus working with 3.5.3?

I'm using the GPE image right now.

It seems that ide_cs is required for that portion of the card to work but I dont see it in my /lib/modules and it doesnt seem to be available in the feeds anywhere.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mickeyl
post May 21 2005, 02:33 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,497
Joined: 12-November 03
From: Germany
Member No.: 907



You can try editing hostap.conf and bind the additional slot of the SanDisk to ide_cs (which is built-in, btw.). I never managed to get both working simultaneously though, perhaps you will find a way.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
technojunkie
post May 25 2005, 06:03 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 172
Joined: 11-September 04
Member No.: 4,547



QUOTE(Mickeyl @ May 21 2005, 10:33 AM)
You can try editing hostap.conf and bind the additional slot of the SanDisk to ide_cs (which is built-in, btw.). I never managed to get both working simultaneously though, perhaps you will find a way.
*



I think that PPC users had to switch modes. it wasn't capable of doing both modes simultaneously.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
niv
post Jun 21 2005, 01:19 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 237
Joined: 3-June 05
Member No.: 7,261



reviving the subject of the connect plus.
I am a new zaurus user.
got my 5500 two days ago.
after flashing to 3.5.3 I can use the Storage on it.
however it doesn't bring up a net connection after reset.
It does load the memory portion.
I did:
1.eject CF - from opie task bar.
2.modprobe hostap_cs - loaded fine
3.clicked the start of device wifi - failed
4. clicked the start of device wlan - failed.

how can I load a wifi connection?

edit: I just got word that I need to hunt down three packages and install them to /mnt/ram
strange, I think I read that 3.5.3 had it all built-in...
may sone one please post the files needed?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
niv
post Jun 21 2005, 01:29 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 237
Joined: 3-June 05
Member No.: 7,261



are these the files:
QUOTE
Sorry for the noise, I got it working now, I was missig some packages :
hostap-modules-pci_0.3.7-r0_collie.ipk
http://oz.hentges.net/snapshots/3.5.3-1/fe...7-r0_collie.ipk

hostap-utils_0.2.6-r0_arm.ipk
http://handhelds.org/distributions/familia....2.6-r0_arm.ipk

prism2-firmware-update_1.7.4-r0_arm.ipk
http://handhelds.org/distributions/familia....7.4-r0_arm.ipk

thank you very much for your help and sorry for my lameness
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2014 - 11:06 PM