OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Xfce Problem With Plugins, plugins don't automatically load
alee16
post Sep 23 2006, 12:16 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 113
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,009



After I installed the xfce plugins, they didn't automatically load. Am I supposed to edit some file to make them load?

Thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InSearchOf
post Sep 23 2006, 12:29 PM
Post #2





Group: Admin
Posts: 1,210
Joined: 20-January 06
From: York, Pennsylvania
Member No.: 8,961



Right click on task bar...

FN+Screen tap

Add new item...

Late
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alee16
post Sep 24 2006, 05:15 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 113
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,009



QUOTE(InSearchOf @ Sep 23 2006, 04:29 PM)
Right click on task bar...

FN+Screen tap

Add new item...

Late
*


Thanks, I got the taskbar plugin to work, but the battery and system load plugins won't work. Do you know of any that for sure work, could you make a link to where you got yours?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InSearchOf
post Sep 24 2006, 05:26 AM
Post #4





Group: Admin
Posts: 1,210
Joined: 20-January 06
From: York, Pennsylvania
Member No.: 8,961



QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 09:15 AM)
Thanks, I got the taskbar plugin to work, but the battery and system load plugins won't work.  Do you know of any that for sure work, could you make a link to where you got yours?
*


what version of XFCE are you running?

Late
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alee16
post Sep 24 2006, 05:34 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 113
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,009



QUOTE(InSearchOf @ Sep 24 2006, 09:26 AM)
QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 09:15 AM)
Thanks, I got the taskbar plugin to work, but the battery and system load plugins won't work.  Do you know of any that for sure work, could you make a link to where you got yours?
*


what version of XFCE are you running?

Late
*



4.3.90.2

I got it from here:
http://users.telenet.be/zaurususer/ipkgs/e...fce4-4.4-beta2/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alee16
post Sep 24 2006, 05:47 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 113
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,009



QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 09:34 AM)
QUOTE(InSearchOf @ Sep 24 2006, 09:26 AM)
QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 09:15 AM)
Thanks, I got the taskbar plugin to work, but the battery and system load plugins won't work.  Do you know of any that for sure work, could you make a link to where you got yours?
*


what version of XFCE are you running?

Late
*



4.3.90.2

I got it from here:
http://users.telenet.be/zaurususer/ipkgs/e...fce4-4.4-beta2/
*


Thanks for your help, I got the Matchbox battery meter to work in XFCE.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InSearchOf
post Sep 24 2006, 05:48 AM
Post #7





Group: Admin
Posts: 1,210
Joined: 20-January 06
From: York, Pennsylvania
Member No.: 8,961



I dont use that version... and actually I'm not using XFCE at all... I'm working on the new rc121... Finding and fixing bugs...

Chero should be around, he can answer any questions you might have regarding XFCE...

Late
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alee16
post Sep 24 2006, 08:19 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 113
Joined: 30-May 06
Member No.: 10,009



QUOTE(InSearchOf @ Sep 24 2006, 09:48 AM)
I dont use that version... and actually I'm not using XFCE at all... I'm working on the new rc121... Finding and fixing bugs...

Chero should be around, he can answer any questions you might have regarding XFCE...

Late
*


I am also using r121, I just updated yesterday, you guys are doing a great job! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chero
post Sep 24 2006, 10:43 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 1,141
Joined: 22-April 04
From: Belgium
Member No.: 2,962



QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 02:34 PM)
QUOTE(InSearchOf @ Sep 24 2006, 09:26 AM)
QUOTE(alee16 @ Sep 24 2006, 09:15 AM)
Thanks, I got the taskbar plugin to work, but the battery and system load plugins won't work.  Do you know of any that for sure work, could you make a link to where you got yours?
*


what version of XFCE are you running?

Late
*



4.3.90.2

I got it from here:
http://users.telenet.be/zaurususer/ipkgs/e...fce4-4.4-beta2/
*



The plugins in the "parent directory" should work for that version, others won't.
The 4.4 panel isn't compatible with 4.2 plugins.

Chero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2014 - 08:15 AM