OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> R=Trouble compiling SDL 1.2.7
post Feb 28 2004, 02:38 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Well, I installed the cross compiler environment (gcc 2.95.2) for arm-linux (since I'm running OZ 3.2) and the compile for SDL 1.2.7 goes rather well, everything goes fine, except that I'm left with libSDL.a (2MB files), libSDL.la, and libSDLmail.a. MY guess is it's a linker problem... Anyone know where I should start looking?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mickeyl
post Feb 28 2004, 02:39 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,497
Joined: 12-November 03
From: Germany
Member No.: 907



Check the .libs directory, the shared libraries are properly there.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Feb 28 2004, 11:40 PM
Post #3





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Thanks for the reply, but that's where the .a and .la files are. I tried again with only --target=arm-linux --host=arm-linux as options for the configure script (it guesses the build correctly) and without any SDL related options and the same happens, it's rather odd and annoying...

Something possible, when setting LD_LIBRARY_PATH, it'll then use the glibc from the arm-linux directories and mucks up when trying any command (I'm using gentoo and the LD_LIBRARY_PATH isn't even set to anything to begin with, maybe it does things differently than what I'm used too).

If anyone's got a solution, or just an idea, don't be shy...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 03:46 PM