OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kino Version 0.4.2 On Sl-6000
gab74
post Jun 7 2005, 05:39 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



I've installed the Kino new version 0.4.2 (it supports SL-6000) with mplayer w100

Everithing works well but after i stop a video, the zaurus screen remains blank; in the oldest version there isn't this problem...

I try to enable overclock ....but i've no choice, i'm using SL6000 with standard sharp rom
How can i enable overclock on sl-6000 (i've installed sudo too)

i try to map keybord to up / down volume but it doesent work....

Any helps ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ottod
post Jun 7 2005, 08:48 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 8
Joined: 9-December 04
Member No.: 5,865



QUOTE(gab74 @ Jun 7 2005, 01:39 PM)
I've installed the Kino new version 0.4.2 (it supports SL-6000) with mplayer w100

Everithing works well but after i stop a video, the zaurus screen remains blank; in the oldest version there isn't this problem...

I try to enable overclock ....but i've no choice, i'm using SL6000 with standard sharp rom
How can i enable overclock on sl-6000 (i've installed sudo too)

i try to map keybord to up / down volume but it doesent work....

Any helps ???
*

Funny, much of what I learned about Kino when I got my 6K was from your posts.
No overclocking if you don't install an overclocking capable kernel, could be adf or guylhem (adf my recommendation), plus sudo.
Volume up/down is on round-button up/down.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gab74
post Jun 8 2005, 02:22 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



QUOTE(ottod @ Jun 7 2005, 08:48 PM)
QUOTE(gab74 @ Jun 7 2005, 01:39 PM)
I've installed the Kino new version 0.4.2 (it supports SL-6000) with mplayer w100

Everithing works well but after i stop a video, the zaurus screen remains blank; in the oldest version there isn't this problem...

I try to enable overclock ....but i've no choice, i'm using SL6000 with standard sharp rom
How can i enable overclock on sl-6000 (i've installed sudo too)

i try to map keybord to up / down volume but it doesent work....

Any helps ???
*

Funny, much of what I learned about Kino when I got my 6K was from your posts.
No overclocking if you don't install an overclocking capable kernel, could be adf or guylhem (adf my recommendation), plus sudo.
Volume up/down is on round-button up/down.
*



1. ok where can i download adf kernel ???
2. yes, i see volmuse i mapped on round button but it seems it doesent work, i push up /down but volume remains the same.....

I try
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xjqian
post Jun 10 2005, 03:49 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 500
Joined: 17-January 04
From: St. Louis, USA
Member No.: 1,478



QUOTE(gab74 @ Jun 7 2005, 08:39 AM)
Everithing works well but after i stop a video, the zaurus screen remains blank; in the oldest version there isn't this problem...

*


That's a confirmed bug. You have to live with it until the author fixes it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GoLinux
post Jul 17 2005, 06:14 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 82
Joined: 24-January 04
From: Boston, USA
Member No.: 1,531



Hello guys,

for about a year I had kino 0.3 + mplayer from kino 0.22 on my SL-6000L. Today I too installed kino 0.4.2 + mplayer W100, and I have a couple of issues:

1. When not playing full screen, the video window is not centered within the kino GUI but is stays in the upper left corner of the SL-6000L screen. I didn't have this issue with the older version of kino + mplayer. Any idea how to fix this? Maybe is there a command I can pass to mplayer with the coordinates of the screen where to place the video window?

2. It seems to me that the video quality is a little lower than with kino 0.3. Could it be that the these new versions of kino and mplayer, while more featured, are "heavier" for the SL-6000L to run?

I have the original Sharp ROM on my SL-6000L.

Any hint?

Thanks in advance, Paolo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ken
post Jul 17 2005, 07:11 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 274
Joined: 17-October 04
Member No.: 5,063



QUOTE(GoLinux @ Jul 17 2005, 04:14 PM)
I have the original Sharp ROM on my SL-6000L.


try http://www.oesf.org/index.php?title=Applic...6000L/Sharp_ROM

-really-quiet -framedrop -cache 512 -vo fbdev -fbmode qvga -vm -vop rotate=1

try zplayer for videos (until kino 0.4.3 comes out) and kino2 for audio
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th November 2014 - 09:05 AM