OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Unresolved Inheritance Operation
ptoki
post Jul 9 2009, 09:35 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



hi.
I am currently polishing zubuntu installation on c1000.

xpaint, xpat2, xfig gives me unresolved inheritance operation error.

I have libxt6 1:1.0.5-3 on my Z and according to this https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/libxt/+bug/343574 it should be fixed in this version.
Or maybe in this version in jaunty?

Any way, how to fix this?
Where do I find that library fixed?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToneBlind
post Jul 9 2009, 05:22 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 82
Joined: 11-December 07
Member No.: 21,059



I have the same problem with xpdf. I haven't investigated much about this though, because I'm trying to get Cacko and pdaXii13 into full SD installations in a kexec setup. But I would be interested to know the solution to this. I didn't upgrade to Jaunty, by the way. Did everybody else do that?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ptoki
post Jul 9 2009, 11:12 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



OK. As usual i have found solution smile.gif

just fetch http://ports.ubuntu.com/pool/main/libx/lib...untu1_armel.deb
unpack libXt6 from there to /usr/lib (remove old one to safe place, just in case something goes wrong) do a ldconfig "i gotowe" smile.gif
xfig, xpat2 xmpuzzles are working fine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToneBlind
post Jul 10 2009, 10:48 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 82
Joined: 11-December 07
Member No.: 21,059



Thank you for checking into this. I'll give this solution a try when I flash Zubuntu again (messing with pdaXii13 at the moment.)
Well done! smile.gif

BTW, I just posted in the pdaXrom forum, and unfortunately it was the first post in almost 1 month. The Zubuntu forum is not much livelier, and I assume this is a function of the Zaurus being discontinued and people moving to other platforms (maybe netbooks?) Too bad really, as these are awesome machines, infinitely configurable.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ptoki
post Jul 10 2009, 11:37 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



this solution works also for xpdf. It segfaults on old version of this library but now it works fine on my Z.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToneBlind
post Jul 10 2009, 01:15 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 82
Joined: 11-December 07
Member No.: 21,059



QUOTE(ptoki @ Jul 10 2009, 12:37 PM) *
this solution works also for xpdf. It segfaults on old version of this library but now it works fine on my Z.

Awesome, thanks again! laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duo
post Aug 2 2009, 10:36 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 39
Joined: 20-August 08
Member No.: 22,227



this worked, but now apt keeps complaining that i have broken packages doing this. How do i get apt to accept the armel lib?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ppyo
post Sep 18 2009, 12:56 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 28
Joined: 14-December 07
From: Charlotte, NC, USA
Member No.: 21,078



I guess this is not a must anymore, as the libxt6 has been updated.
I installed Zubuntu 1 a couple of days ago. and had tha same problem. I just did the apt-get update and then reinstalled libxt6, and that fixed the problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 02:27 PM