OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 今日は
koan
post Sep 27 2007, 10:09 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 328
Joined: 25-February 04
From: UK
Member No.: 2,025



京都から、 今日は !

Just wanted to be first to post wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meyer
post Sep 27 2007, 10:52 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 91
Joined: 15-July 04
From: Takarazuka, Japan
Member No.: 4,010



You only beat me because I felt that as moderator I had a moral obligation to pin a really long and boring post as my first official act. And when I pin it, it makes mine look like the first anyway. ;p

Now I will go back and finish the Japanese version.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koan
post Sep 27 2007, 11:10 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 328
Joined: 25-February 04
From: UK
Member No.: 2,025



Does anyone read the pinned "Laying down the law" post ?

I see you want to get your PHS card working under pdaXrom. I want to get my PHS card working on pdaXii13. Haven't even tried yet. I added my card to the wiki; it works fine on the Sharp ROM.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meyer
post Sep 28 2007, 12:06 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 91
Joined: 15-July 04
From: Takarazuka, Japan
Member No.: 4,010



QUOTE(koan @ Sep 27 2007, 11:10 PM) *
Does anyone read the pinned "Laying down the law" post ?


No, but you should. I think I did a nice job. Heart-felt and not too hard-line. rolleyes.gif

QUOTE
I see you want to get your PHS card working under pdaXrom. I want to get my PHS card working on pdaXii13. Haven't even tried yet. I added my card to the wiki; it works fine on the Sharp ROM.


I've been using the card (bitWarp PDA) for years on my main C860 (the second C860 was bought as a backup because the keyboard of the first is starting to wear out). The problem is that with pdaXrom 1.1.0beta1 on the new C860, the farthest I can get setting up a PPP session is the user ID exchange and then the session drops for reasons that are not yet clear. I am working on a Japanese lead as I have the time and will post my experiences to the wiki if I can get something working.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
matthis
post Sep 28 2007, 01:55 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 218
Joined: 12-February 06
From: Tokyo
Member No.: 9,124



東京から、sl-3200ユーザーです
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st October 2014 - 08:18 AM