OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> My Zaurus Won't Turn On, C1000 seems bricked
gettons1980
post Sep 21 2006, 11:27 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 43
Joined: 5-August 06
From: ITALY
Member No.: 10,648



Hi, the situation is panic!
Yesterday I installed pdaxrom 1.1.0beta3 with a root partition of 58 MB and it 's gone without problems....
Also today it was all ok.
This evening I open the shell of my c1000 and the screen was black ... nothing happened..
So I made a nand flash backup with the files on www.trisoft.de ( other times I used that files and it was all ok ) and It gone ok.So I reboot it with the sd fat 16 inserted ( with cacko 1.23 install files ) and I push OK button before turning it on.
Nothing happens....

My zaurus won't turn on.
I tried to put off the battery for 5 seconds ( as cacko says in its homepage ) and after put the battery again and the ac and after OK button and the ON/off button but nothing happens.



Anybody can help me?



EDIT:


Now I can turn it on but only pressing ON/OFF, so the red sharp logo comes up and also the trisoft logo.
The trisoft rom can run without problems if I turn on the zaurus with on/off....

But I can't turn it on pressing OK before ( I need it only to flash with cacko rom )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gettons1980
post Sep 27 2006, 06:30 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 43
Joined: 5-August 06
From: ITALY
Member No.: 10,648



QUOTE(gettons1980 @ Sep 21 2006, 09:27 PM)
Hi, the situation is panic!
Yesterday I installed pdaxrom 1.1.0beta3 with a root partition of 58 MB and it 's gone without problems....
Also today it was all ok.
This evening I open the shell of my c1000 and the screen was black ... nothing happened..
So I made a nand flash backup with the files on www.trisoft.de ( other times I used that files and it was all ok ) and It gone ok.So I reboot it with the sd fat 16 inserted ( with cacko 1.23 install files ) and I push OK button before turning it on.
Nothing happens....

My zaurus won't turn on.
I tried to put off the battery for 5 seconds ( as cacko says in its homepage ) and after put the battery again and the ac and after OK button and the ON/off button but nothing happens.



Anybody can help me?



EDIT:


Now I can turn it on but only pressing ON/OFF, so the red sharp logo comes up and also the trisoft logo.
The trisoft rom can run without problems if I turn on the zaurus with on/off....

But I can't turn it on pressing OK before ( I need it only to flash with cacko rom )
*



Solved, I had to wait some seconds before pressing OK and turning the zaurus on
biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 04:36 PM