OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sdl Companion Libraries On Gpe
encelo
post Jul 26 2005, 01:37 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 12
Joined: 26-July 05
From: Athens & Naples
Member No.: 7,700



I have a SL-5500 with OZ 3.5.3 and GPE.
I can't figure where I can download libsdl-image, libsdl-mixer and the other basic extra sdl libs that will work on GPE, both the last familiar and the last OZ feeds contain packages that depend on libqpe and libqte2.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alan
post Jul 26 2005, 11:57 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 221
Joined: 19-March 04
Member No.: 2,411



the sdl libs are in this feed : http://www.openzaurus.org/official/unstable/3.5.3/feed/libs/

libqpe and libqte are in the machine feeds. see here : http://openzaurus.org/wordpress/2005/04/23/machine-feeds/

enjoy smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koen
post Jul 27 2005, 01:39 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,014
Joined: 4-January 05
From: Enschede, The Netherlands
Member No.: 6,107



QUOTE(alan @ Jul 27 2005, 07:57 AM)
the sdl libs are in this feed : http://www.openzaurus.org/official/unstable/3.5.3/feed/libs/

libqpe and libqte are in the machine feeds. see here : http://openzaurus.org/wordpress/2005/04/23/machine-feeds/

enjoy smile.gif
*


That doesn't help, GPE is incompatible with qte and qpe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Jul 27 2005, 02:33 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



Which version of sdl did you try installing?

This one?:

http://openzaurus.org/official/unstable/3.....2.7-r3_arm.ipk


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koen
post Jul 27 2005, 04:58 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,014
Joined: 4-January 05
From: Enschede, The Netherlands
Member No.: 6,107



http://ipkgfind.handhelds.org/details.phtm...40120&official= illustrates the problem: it depends both on qte and x11
Go to the top of the page
 
+Quote Post
encelo
post Jul 27 2005, 06:57 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 12
Joined: 26-July 05
From: Athens & Naples
Member No.: 7,700



The bug is already in the OZ bugzilla.. I only hope they fix it soon, SDL is a must! sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2014 - 08:00 PM