OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> I Think I Bricked My Sl4 Successfully!
Snappy
post Jun 25 2005, 06:29 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



Hi all,

I think I bricked my SL4 while trying out this
http://opensimpad.org/opensimpad-forum/vie...95a0044e1101986

got the opieXXL image and bootloader to try a CF install.

Now I got a faint penguin on top left corner. HyperTerminal shows to prompt but hang. sad.gif

What now?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albertr
post Jun 25 2005, 07:18 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 535
Joined: 7-March 04
Member No.: 2,195



What do you mean under "briked"? If you see tux logo, then your kernel is booting... So apparently bootloader is live and doing well. I would guess that your serial port settings are wrong. Try 115200-8N1, XON/XOFF flow control.
-albertr
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Jun 26 2005, 07:28 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



QUOTE(albertr @ Jun 26 2005, 03:18 AM)
What do you mean under "briked"? If you see tux logo, then your kernel is booting... So apparently bootloader is live and doing well. I would guess that your serial port settings are wrong. Try 115200-8N1, XON/XOFF flow control.
-albertr
*


Hi Thanks for the reply and tip! smile.gif ... I'll retry later. Currently on 115200-8N1, Hardware flow control! ohmy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Jun 26 2005, 12:14 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



QUOTE
Linux Kernel Card Services 3.1.22
  options:  [pm]
SA-1100 PCMCIA (CS release 3.1.22)
NET4: Linux TCP/IP 1.0 for NET4.0
IP Protocols: ICMP, UDP, TCP, IGMP
IP: routing cache hash table of 512 buckets, 4Kbytes
TCP: Hash tables configured (established 4096 bind 8192)
klips_info:ipsec_init: KLIPS startup, Openswan KLIPS IPsec stack version: 2.2.0
klips_info:ipsec_alg_init: KLIPS alg v=0.8.1-0 (EALG_MAX=255, AALG_MAX=251)
klips_info:ipsec_alg_init: calling ipsec_alg_static_init()
ipsec_aes_init(alg_type=15 alg_id=12 name=aes): ret=0
ipsec_aes_init(alg_type=14 alg_id=9 name=aes_mac): ret=0
NET4: Unix domain sockets 1.0/SMP for Linux NET4.0.
NetWinder Floating Point Emulator V0.97 (double precision)
jffs2_scan_inode_node(): Data CRC failed on node at 0x00638860: Read 0xbfdfc8db,
calculated 0x8b0b06de
VFS: Mounted root (jffs2 filesystem).
Mounted devfs on /dev
Freeing init memory: 84K
/bin/sh: can't access tty; job control turned off
/ #


It stopped here .... sad.gif What now?

EDIT:

I can type in commands right now, but the CF card dun seem to be seen. Where is it ... grrr tongue.gif

EDIT:

okie dokie!! Woopie!! biggrin.gif THANKS!! biggrin.gif:D:D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2014 - 12:06 PM