OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> No Question Mark In Abiword (pdaxqtrom)
dsteuer
post Jan 3 2007, 02:27 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 31
Joined: 27-December 06
Member No.: 13,475



Hi,

I canīt believe Iīm the only one, but I canīt find anything related in the forum.

I have installed the latest cacko and pdaxqtrom. Most things run fine, but there is no way I can enter a question mark "?" in abiword! It works in my aterm under X, it works in the konsole, but in abiword it does nothing as far as I can tell.

Any advice?

detlef
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Jan 4 2007, 02:03 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dsteuer
post Jan 4 2007, 07:40 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 31
Joined: 27-December 06
Member No.: 13,475



QUOTE(Snappy @ Jan 4 2007, 12:03 PM)
I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
*


Believe or not, I had found the key with no problems, smile.gif but it does _nothing_ in abiword. sad.gif
xev shows that a "?" is sent, it works in other applications including vim/nedit/aterm but not in abiword. I can insert a ? with insert->symbol, but thatīs rather unsatisfying.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Jan 4 2007, 03:21 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



QUOTE(dsteuer @ Jan 4 2007, 11:40 PM)
QUOTE(Snappy @ Jan 4 2007, 12:03 PM)
I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
*


Believe or not, I had found the key with no problems, smile.gif but it does _nothing_ in abiword. sad.gif
xev shows that a "?" is sent, it works in other applications including vim/nedit/aterm but not in abiword. I can insert a ? with insert->symbol, but thatīs rather unsatisfying.
*



laugh.gif I reckon so! wink.gif ... I'll retry again in Abiword just to be sure. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2014 - 09:55 PM