OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> C1000 Cf As Internal Hardrive?
xXInbellionXx
post Feb 16 2008, 08:20 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 11
Joined: 20-November 07
From: USA Midwest...
Member No.: 20,964



Is the C1000 capable of this???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Feb 16 2008, 08:36 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



No.
Besides the SL-C1000 lacking an internal hard drive (like the C3100 and C3200 have) it is also lacking the internal CF interface components.
If you do a search in the hardware mods section, you may find some pics of the "innards" of these models for comparison.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xXInbellionXx
post Feb 16 2008, 08:38 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 11
Joined: 20-November 07
From: USA Midwest...
Member No.: 20,964



...ok dry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Feb 16 2008, 08:40 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



I'll post some pics of the insides soon....
First pic shows C1000
Second pic shows C3000
EDIT: The second pic of the C3000 shows a modified model, where someone has already swapped a CF card for the microdrive

This post has been edited by Jon_J: Feb 16 2008, 09:39 AM
Attached File(s)
Attached File  Zaurus_C1000.jpg ( 128.1K ) Number of downloads: 44
Attached File  Zaurus_C3000.jpg ( 138.79K ) Number of downloads: 41
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xXInbellionXx
post Feb 16 2008, 08:41 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 11
Joined: 20-November 07
From: USA Midwest...
Member No.: 20,964



QUOTE(Jon_J @ Feb 16 2008, 10:40 AM) *
I'll post some pics of the insides soon....

o thats ok ive already opened my z (to switch casing with my c3000) and saw everything
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Feb 17 2008, 03:04 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



I was >| |< this close to getting an 8gb (or 16gb) SDHC and a 8gb (or 4gb) CF ... only to find that the store was closed .... sad.gif ... bummer .... makes me remember why online stores are popular!

Next few days ... smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelrun
post Feb 17 2008, 03:22 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 369
Joined: 6-September 04
From: Brisbane, Australia
Member No.: 4,488



Just remember you won't be able to use any SDHC cards under Cacko... but my 16GB SDHC card works great in debian! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th September 2014 - 06:57 PM