OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sl5500 Screen Question, typical appearance of sl5500 screen
barchan
post Aug 9 2005, 01:13 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 9-August 05
Member No.: 7,820



Hi,

I just got a refurb sl5500 of the eBay. I have some questions regarding its screen:

1. When I tilt the Z picture looses its stability i.e. it seems as it was moving a little bit. Hard to describe the phenomenon. Smooth edges become sharp. I have never noticed something like this on a TFT screen, but I remember my old 486 Presario has similar issue. Does it mean display is broken or it is typical?

2. There is a lighter line extending diagonally through the screen (from left-top to right-bottom). It seems somehow connected to LED light. Somebody noticed something similar?

My refurbished Z seems almost new, save a small scratch on the screen, some scratches on the exterior. And this screen issue. No dead pixels though. Please let me know whether there is some problem with the Z, or what I observed is normal.

Thanks!
A.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chal
post Aug 9 2005, 02:59 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 98
Joined: 30-April 05
From: Leeuwarden, The Netherlands
Member No.: 7,035



QUOTE(barchan @ Aug 9 2005, 09:13 PM)
Hi,

I just got a refurb sl5500 of the eBay. I have some questions regarding its screen:

1. When I tilt the Z picture looses its stability i.e. it seems as it was moving a little bit. Hard to describe the phenomenon. Smooth edges become sharp. I have never noticed something like this on a TFT screen, but I remember my old 486 Presario has similar issue. Does it mean display is broken or it is typical?

2. There is a lighter line extending diagonally through the screen (from left-top to right-bottom). It seems somehow connected to LED light. Somebody noticed something similar?

My refurbished Z seems almost new, save a small scratch on the screen, some scratches on the exterior. And this screen issue. No dead pixels though. Please let me know whether there is some problem with the Z, or what I observed is normal.

Thanks!
A.
*


I don't see anything like what you describe on my 5500. Maybe my bad eyesight is paying off. blink.gif Seriously though, My display is clear and the only time it looks strange is when I use a magnifying glass. Then perfectly spaced horizontal lines stretch across the display. It doesn't look bad though, in fact when I was a photoengraver, we used to make slotline halftones which had a similar effect.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Aug 9 2005, 04:31 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



QUOTE(barchan @ Aug 9 2005, 04:13 PM)
Does it mean display is broken or it is typical?
*

Sounds to me like the display is messed up.
Mine is crystal clear no matter what.
You had better try to get your money back.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Aug 9 2005, 06:54 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



Maybe a picture will help confirm if its an anomaly. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th October 2014 - 10:58 AM