OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> MEDIA PLAYER HELP
coolass
post May 30 2004, 01:43 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 186
Joined: 13-February 04
Member No.: 1,852



I installed opie for sharp media player on my Z and it did not work so I uninstalled it. The problem is that now my media player does not work at all and even when I use the command line it doesn't work. Any suggestions ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post May 30 2004, 04:46 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



The opie version probably removed the links to the Sharp one.

You will need to redo the links.
CODE
cd /home/QtPalmtop/bin

ln -s /usr/QtPalmtop.bin/bin/musicplayer ./


On my machine (C760) I only got musicplayer and movieplayer, while the Cacko rom adds mpegplayer from the 6000L. Just change the name of the app above to create the correct link

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rikiya
post May 30 2004, 06:44 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 175
Joined: 24-April 04
Member No.: 2,995



It'd be better if you did a back up and then you could've just restored it
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coolass
post May 30 2004, 08:18 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 186
Joined: 13-February 04
Member No.: 1,852



I did a backup but I have more on my Z since then.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 09:19 AM