OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pdaxii13 Keybroad Not Work After Suspend, a important bug
michaelyzy
post Jul 5 2007, 06:40 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 14
Joined: 8-May 06
Member No.: 9,817



I install the pdaxii13 full version ,build5.4.5 ,It is very good for me ,many software is preinstalled in it.

But every time I suspend, and found that the keybroad is not working

So ,I have to reboot the system.the time of booting the system pdaxii13 is so long.

Can anyone help me to solve the problem?

I try to eXit form the X Window.but when I exit.the system is crash.

and also I try to install the new version kbselect_0.2_armv5tel.ipk

But still don't solve the problem.

It's a serious problem..

pls help me.thanks.

SL-C3100 change the microdisk to 8G CF card
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Jul 5 2007, 08:15 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



QUOTE(michaelyzy @ Jul 5 2007, 08:40 AM)
I install the pdaxii13 full version ,build5.4.5 ,It is very good for me ,many software is preinstalled in it.

But every time I suspend, and found that the keybroad is not working

So ,I have to reboot the system.the time of booting the system pdaxii13 is so long.

Can anyone help me to solve the problem?

I try to eXit form the X Window.but when I exit.the system is crash.

and also I try to install the new version kbselect_0.2_armv5tel.ipk

But still don't solve the problem.

It's a serious problem..

pls help me.thanks.

SL-C3100 change the microdisk to 8G CF card
*

I would suggest reinstalling this with either the latest stable (5.4.6) or development (5.4.7). After the Full upgrade and you select icewm as you window manager your desktop should desktop should be a blue backgound with purple Xs on it and tons of desktop shorcuts like in the image attached below.

If you see a grey background with only a blue Home folder then you have an incomplete install. If you downloaded your initrd.bin and hdimage-full.tgz with Internet Explorer than that is your culprit. IE always seem to mangle the files in some way. You are better off writing down the path to those files using IE and using wget to retrieve them.
Attached File(s)
Attached File  pdaXii13_build54.jpg ( 46.8K ) Number of downloads: 27
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
michaelyzy
post Jul 6 2007, 05:46 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 14
Joined: 8-May 06
Member No.: 9,817



Dear HoloVector,

U mean you don't have this problem?

OK....I will try..

thanks for your reply
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HoloVector
post Jul 6 2007, 05:53 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 474
Joined: 22-March 06
From: Winnipeg, Canada
Member No.: 9,420



QUOTE(michaelyzy @ Jul 6 2007, 07:46 AM)
Dear HoloVector,

      U mean you don't have this problem?

OK....I will try..

thanks for your reply
*

I'm running 5.4.6 Akita Full on my 3200 and 5.4.7 Akita Full on 1000 and yes, I do not have this problem. But as I mentioned above they both look like the photo attached above. If your Z does not look similar to the photo than you will have no end to the issues with your Z because your install is incomplete.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2014 - 08:27 PM