OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Bricked(hopefully Not) 5500
microsoft/linux
post Jun 12 2006, 02:49 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 238
Joined: 29-May 05
From: Sebec, ME, USA
Member No.: 7,225



I was trying to flash back from pdaxrom. Well, ok, initially I was going to try pdaxrom, from GPE. THat didn't work, I wasn't actually downloading the zimages(links were broken). So I tried to flash back to OZ. I accidentally pulled the battery, and now my Z won't flash at all. I've googled around, and searched this forum, and haven't really found anything. None of the lights turn on, it's not taking power(or the light isn't showing that it's taking power). Even after trying the flash process again, it doesn't do anything. Suggestions? I really don't want to have to buy another Z.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
microsoft/linux
post Jun 12 2006, 03:29 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 238
Joined: 29-May 05
From: Sebec, ME, USA
Member No.: 7,225



I let the battery sit out for a while, and then tried to reflash. It's in the process of doing so now, hopefully this works.

Ok, it acts like it finished flashing. but it won't boot. Suggestions? The power light still isn't coming on. I can get into diagnostic mode, but it didn't ask me to press the reset button, all I needed to do was press D + P, and it went into diagnostic mode.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
microsoft/linux
post Jun 12 2006, 07:29 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 238
Joined: 29-May 05
From: Sebec, ME, USA
Member No.: 7,225



I honeslty don't know how I did it, but it worked. I've successfully got OZ/GPE on my Z
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th November 2014 - 08:23 AM