OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Found The Forums Again
qx773
post Oct 11 2007, 09:04 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 219
Joined: 10-February 04
Member No.: 1,807



For the past several days, I was wondering if someone had pulled the plug on the OESF forums. I finally found this place again via a Google search. If

http://www.oesf.org/forum

without the "s" at the end is going to be the new permanent address for the OESF forum, then the link to the forum from

http://www.zaurususergroup.com/

should be fixed to point to the new web address.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sdjf
post Oct 12 2007, 12:10 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 454
Joined: 17-November 05
Member No.: 8,551



My understanding is that it is temporary, while our admins are waiting on ibiblio to fix something there.

That is a good idea if someone has the ability to do so. I don't believe "forum" is permanent from what's been said in other threads. And there are so many, many links from elsewhere that lead to posts at the "forums". Sure will mess up the search engines. I hope they'll be able to symlink between the two so either will work, but that also could present other problems, I suppose. Look in the "Forum News" thread.

sdjf
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th November 2014 - 09:50 AM