OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Reset Button In Netwalker?
ptoki
post Apr 11 2010, 03:08 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



Well, I'm not that old but cant see anything what might be a reset button.
I did not pulled that rubber plugs from the bottom of the unit.

Is there a way to do a hard reset? Where is the reset button?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ArchiMark
post Apr 11 2010, 08:53 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,027
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



I did not see any reset button.

Maybe Netwalker is different from Zaurus in that way. Netwalker is more like laptop, perhaps?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ptoki
post Apr 11 2010, 09:01 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 90
Joined: 1-April 08
From: Silesia
Member No.: 21,583



But even a laptop can be disconnected from battery or just have poweroff by 4 second press of the power button.

Anyway. Netwalker works very nicely. I would like na BT onboard and second usb port in big socket but it is very decent zaurus replacement smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
merlin1
post Apr 12 2010, 01:40 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 82
Joined: 15-December 09
From: Germany
Member No.: 56,976



You can force a power-off by holding the power button for 4 seconds like on a regular PC/laptop and then turn it back on. Cumbersome, I know, but it works. I couldn't find a reset button either.

Onboard BT would be nice, yes but you can connect a tiny USB adaptor which is barely noticeable. You lose an USB port though. I wonder why they didn't integrate a second full USB port, space constraints perhaps?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2014 - 09:40 PM