OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Hentges Aqpkg Segfaults, The Package Mananger SegFaults on exec
jdralphs
post Aug 6 2007, 10:58 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 170
Joined: 30-September 03
Member No.: 530



Another Hentges issue I'm having ... Aqpkg segfault when I attempt to run it.

From Opie (via Packages Icon):
CODE
Packages was terminated due to signal code SIGSEGV


From terminal:

CODE
root@alfred:/#aqpkg
: QuickLauncher invoked as: aqpkg
Segmentation fault


If anyone has any suggestions on how to fix this, I'd be greatly appreciative.

thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jdralphs
post Sep 5 2007, 11:51 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 170
Joined: 30-September 03
Member No.: 530



really and truly i suppose it isn't all that big of an issue NOT to have a GUI for a package manager -- I've been functioning just fine from the command line.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 6 2007, 12:15 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(jdralphs @ Sep 6 2007, 05:51 PM)
really and truly i suppose it isn't all that big of an issue NOT to have a GUI for a package manager -- I've been functioning just fine from the command line.
*


that's a bug in OZ which Hentges is built from and it is very unlikely that it will be ever fixed because OZ is no more. You will need to wait until Angstrom becomes more stable to use and then convince the developers that a working package installer GUI is important...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th November 2014 - 09:13 PM