OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Help Problem With C860
jfv
post Jan 2 2009, 02:08 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 438
Joined: 24-June 03
Member No.: 202



I flashed the multiboot kernel as on Omegamoon's blog. I had created a tarball of my Sharp ROM filesystem and I used the Zubuntu filesystem as well. I parttioned a 2GB SD card for those two ROMs. The Zaurus boots and I get the splash screen where I can choose the ROM. Zubuntu boots, with a few issues, some of which have been resolved in other threads, that's fine. But the Sharp ROM doesn't and that's a big problem for me. There is no boot option from internal flash, just the two options from the card.

When trying to boot the Sharp ROM, it finds the kernel and starts the boot, but then it complains that there is no inittab file and it can't open /etc/ioctl.save. (I checked and the files are there in the filesystem). Then it asks for a runlevel. I've tried all possibilities 1-6 and always get the sane error about no /etc/ioctl.save and "no more processes left in this runlevel" and it hangs there.

I also tried to recover my Zaurus. I can't get to the D-M menu and so I cannot do a NAND restore. I tried reflashing and it appeared to do so, but then it got back to the multiboot kernel.

Any suggestion to get the Sharp ROM back is appreciated.

Thanks.

edit: got to D+M menu after a few more tries and I'm doing a NAND restore, but won't try zubuntu again before getting more guidance.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cortez
post Jan 2 2009, 02:32 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 376
Joined: 18-March 04
From: The Netherlands
Member No.: 2,380



QUOTE(jfv @ Jan 2 2009, 11:08 PM) *
I also tried to recover my Zaurus. I can't get to the D-M menu and so I cannot do a NAND restore. I tried reflashing and it appeared to do so, but then it got back to the multiboot kernel.

Any suggestion to get the Sharp ROM back is appreciated.


Try using Fn+D+M, this will always work.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jfv
post Jan 2 2009, 04:05 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 438
Joined: 24-June 03
Member No.: 202



QUOTE(cortez @ Jan 2 2009, 04:32 PM) *
QUOTE(jfv @ Jan 2 2009, 11:08 PM) *
I also tried to recover my Zaurus. I can't get to the D-M menu and so I cannot do a NAND restore. I tried reflashing and it appeared to do so, but then it got back to the multiboot kernel.

Any suggestion to get the Sharp ROM back is appreciated.


Try using Fn+D+M, this will always work.


Fn+D+M held before inserting the power connector, no battery. That's what worked. Got my Zaurus back. Thanks.

Anybody dual-booting Sharp and Zubuntu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th November 2014 - 09:25 PM